FILMEZZUNK.HU
Megérkezett a Bűvölet első előzetese

Megérkezett a Bűvölet első előzetese

1145

Bűvölet (2020) – Előzetes

A Bűvölet (The Craft) 1996-ban hatalmas siker volt. Ezzel a filmmel futott be anno Fairuza Balk (Majdnem híres), Robin Tunney (A szökés, A mentalista) és Neve Campbell (Sikoly széria) is.

A történet négy lányról szól, akik mások, mint a többiek. Magányosak, csak egymásra számíthatnak. Azután rájönnek, hogy van még egy erősségük: a bűvölet. Kitanulják a fekete mágia tudományát, és fokozatosan próbálgatják, mire képesek. Fiúcsábítás, lánybosszú, apróbb bűbájosságok. De nincs megállás. Az öröm, a játék csak a kezdet. Aki rájön, hogy mit érhet el a túlvilág erőinek segítségével, az megrészegül. A négy lány környezetében egyre furcsább dolgok történnek. Először egy srác zuhan ki az ablakon. Aztán valami megmozdul a sötétben.

A filmnek most rebootja készül. A folytatást a Blumhouse fogja bemutatni új, fiatal karakterekkel, az eredeti szereplőgárda nélkül. A történet időrendileg a kultikus tinédzserboszorkányos klasszikus után játszódik. A filmet Zoe Lister-Jones (Ételre-halálra, Családom, darabokban) írta és rendezte. Az Imdb szerint a filmet nálunk október 29-én mutatják be a mozik, de a világjárvány miatt ez még nem fix időpont. A filmet viszont október 28-tól ki lehet kölcsönözni az online tékákban The Craft: Legacy címmel.

Szerző: MéziMcFly

Megint lesz Sikoly-film, Neve Campbell is visszatér


Article Tags: · ·