FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves képregényt írt, melyben Ő maga lesz a főszereplő

Keanu Reeves képregényt írt, melyben Ő maga lesz a főszereplő

697

Keanu Reeves képregényt írt, melyben Ő maga lesz a főszereplő

Szuper hír érkezett a Keanu Reeves rajongóknak! A színész ugyanis írt egy képregényt saját alteregójával a főszerepben, BRZRKR címmel. Keanu hihetetlenül elfoglalt mostanság. Míg tavaly négy filmben is szerepelt: John Wick: 3. felvonás, Két páfrány között, Toy Story 4, Mindig csak talán, addig idén a Bill és Ted folytatásában és a Spongyabob filmben láthatjuk viszont. Továbbá idén jön ki a Cyberpunk 2077 című játék, melyben Reeves is szerepel.

Keanu Reeves képregényt írt, melyben Ő maga lesz a főszereplő

Keanunak ezen felül még van ideje és energiája arra, hogy egy teljesen más műfajban is kipróbálja magát. Reeves saját képregényének első kötete októberben jelenik meg. Az izgalmakkal teli önéletrajzi képregényben lesz akció, sok vér és dráma. A történet brutális, sötét és extrém erőszakos lesz, ami egy 80.000 éves halhatatlan harcos küzdelmeit mutatja be, aki durva küldetéseket hajt végre azért, hogy az amerikai kormány ne árulja el senkinek a titkát. Érdekesség, hogy a harcos életkora egybevág azzal, hogy sokat poénkodnak azon, hogy a színész tényleg halhatatlan, mivel az 56 éves közkedvelt világsztár kb. semmit nem öregedett az évek során.

Hab a tortán, hogy a történet nem csupán egy részből fog állni, Reeves ugyanis egy egész sorozatot tervez kihozni a történetből, amit 12 részes lesz. Ennek az igazán kedves fickónak a képregény elkészítésében többen is segítettek. A történet írásában Matt Kindt, a képekben Alessandro Vitti és Bill Crabtree, a szöveg elkészítésében pedig Clem Robins. Keanunak 2022-ben érkezik meg a mozikba a John Wick 4 és a Matrix 4.

Szerző: MéziMcFly

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · ·