FILMEZZUNK.HU
Doctor Strange is szerepelni fog a Pókember 3-ban!

Doctor Strange is szerepelni fog a Pókember 3-ban!

860

Doctor Strange is szerepelni fog a Pókember 3-ban!

Vasember és Nick Fury után egy harmadik apafigurát is kapni fog az MCU barátságos és közkedvelt Pókembere, ezúttal Doctor Strange egyengeti Peter életét, és könnyen lehet, hogy a multiverzum sorsát is. A The Hollywood Reporter nemrég beszámolt róla, hogy Benedict Cumberbatch is csatlakozik a harmadik MCU-s Pókember mozi csapatához, azaz Doctor Strange is szerepelni fog Peter Parker következő kalandjában, amit ezúttal is közösen készít el a Marvel Studios és Sony Pictures. Ismét csak örülhetünk annak, hogy a két stúdió a nem is olyan régi mosolyszünet után végül békét kötött, hiszen egyezségük nélkül álmodni sem lehetne ilyesmiről.

Doctor Strange is szerepelni fog a Pókember 3-ban!

Doctor Strange persze a Pókember 3 előtt még egy saját filmet is kap, ez lesz a beszédes című Doctor Strange and the Multiverse of Madness, ami a Marvel alternatív univerzumaira koncentrál. És könnyen lehet, hogy épp ez lesz a kapocs Strange doki második és Pókember harmadik mozija között. Jamie Foxx ugyanis már elkotyogta, hogy ismét ő kapta meg Electro, szerepét, vagyis A csodálatos Pókember 2 főgonosza újra szerepelni fog. Mellesleg J. Jonah Jameson esetében már eljátszották ugyanezt, hiszen az első Pókember trilógiában és a Pókember: Idegenben moziban is J. K. Simmons alakította őt. Eddig azt hihettük, hogy most is csupán ennyiről van szó, és ez az Electro nem ugyanaz (erre utalt Foxx azon kijelentése is, hogy karaktere most nem lesz kék színű), de Doctor Strange szerepeltetése ismét felerősítette a multiverzumos teóriákat.

Imádnánk, ha egy élőszereplős Pókverzum mozi is elkészülhetne, és netán a korábbi Pókemberek, Tobey Maguire és Andrew Garfield is felbukkanhatnának egy ilyen filmben (a DC Batmannel ugyebár hasonlóra készül a The Flashben), de azért ne rohanjunk ennyire előre, pillanatnyilag csak az biztos, hogy a föld legnagyobb varázslója Pókember alkalmi társául szegődik a mozivásznon, ahogy ezt a képregények lapjain már számtalanszor megtette.

Arra is mérget vehetünk, hogy a Pókember 3-at az a Jon Watts rendezheti meg, aki az előző két részt is levezényelte. A premiert 2021. december 17-re lőtte be a Sony, de ez könnyen változhat még a járványhelyzet miatt. Mindenesetre, ha jól alakulnak a dolgok, akkor a forgatást most a hónap végén már el is kezdik Atlantában. Ezzel párhuzamosan a Doctor Strange and the Multiverse of Madness forgatása is októberben indul, csak ez utóbbi épp Londonban. Könnyen lehet tehát, hogy Cumberbatchnek ingáznia kell a két helyszín között. Remélhetőleg hamarosan még több kiderül a Pókember 3-ról, ami napról napra egyre izgalmasabb filmnek ígérkezik.

Jamie Foxx visszatér Electróként a Pókember 3. részében!

(via Gamestar)


Article Tags: · · · ·