FILMEZZUNK.HU
Hamarosan kezdődik a forgatás, jöhet a Thor 4!

Hamarosan kezdődik a forgatás, jöhet a Thor 4!

1921

Hamarosan kezdődik a forgatás, jöhet a Thor 4!

Zűrös év volt ez a filmipar számára, ám a stúdiók lassan, de biztosan megpróbálták visszavezetni a nagyobb produkciókat. A Disney és a Marvel Studios számára ez kiemelt prioritást jelent, mivel része a bolygó egyik legnagyobb franchise-jának. Most kiderült, hogy Chris Hemsworth 2021-et kezdi azzal, hogy ismét a Mennydörgés Istenének szerepét játssza majd el.

A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

Taika Waititi, aki korábban a 2017-es Thor: Ragnaröknél is a kamerák mögött állt, visszatér az rendezői székbe. Waititi egyébént korábban a közösségi médiában közzétett egy fotót arról, hogy ismét egy meghatározatlan projekten dolgozik. Sokan ebből azt feltételezték, hogy a Thor 4-en kezdte meg az előprodukciót. A legfrissebb információk azt is sugallják, hogy Natalie Portman (aki Jane Fosterként tér vissza), már megérkezett Ausztráliába, és készen áll a forgatásra. Portman lesz az új Thor a folytatásban, amelyet eredetileg a Marvel tavaly nyári, San Diego Comic-Con-i paneljén jelentettek be.

A forgatókönyv részleteit egyelőre nagyrészben titokban tartják. Utoljára Thort a Bosszúállók: Végjáték végén láthattuk. Felkészült arra, hogy az űrbe induljon a Galaxis őrzőivel, akik Gamorát keresték. Taika Waititi korábban elárult néhány részletet, arról beszélve, hogy „igazi őrület lesz a film”. Tessa Thompson visszatér Valkyrie-ként, aki egy királynőt keres, aki uralkodhat mellette. Valkyrie-t Asgard új uralkodójává választották a Bosszúállók: Végjátékban. A főgonosz pedig nem más lesz, mint Nolan-éra Batmanje: Christian Bale. A karakter kiléte egyelőre rejtély. A Thor: Szerelem és mennydörgés jelenleg 2022. február 11-én várható a mozikban.

22 meglepő filmes tény, amikről alig tudtunk

(via Thegeek)


Article Tags: · · ·