Jön az új Mad Max-film, méghozzá Chris Hemsworth főszereplésével!

Jön az új Mad Max-film, méghozzá Chris Hemsworth főszereplésével!

492

Jön az új Mad Max-film, méghozzá Chris Hemsworth főszereplésével!

Most már hivatalosan is megerősítették, hogy a Furiosa film elkészül, és kiderültek az első főszereplők is: Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy és Yahya Abdul-Mateen II szerepelnek majd a 2015-ös Mad Max: Fury Road előzményében. A produkció előzetes fázisán már egy ideje dolgoznak, de több évig tartott, mire a stáb összeállt. A 74 éves George Miller rendező pedig végre ismét a kamera mögé állhat.

Jön az új Mad Max-film, méghozzá Chris Hemsworth főszereplésével!

A 2015-ös Mad Max előzményében a Charlize Theron által a Fury Roadban játszott karakter fiatalabb változata áll. Anya Taylor-Joy játssza majd a címszereplőt. A neve már korábban kiderült, mint lehetséges választás, de most a castingot hivatalossá is tették. Arról nincs hír, hogy Chris Hemsworth vagy Yahya Abdul-Mateen II kiket fog játszani. A konkrét cselekményrészleteket egyelőre nagyrészt titkokban tartják, de annyi biztos, Furiosa titokzatos múltjáról, fiatalkoráról tudhatunk meg majd többet.

George Miller, aki az összes eddigi Mad Max filmet rendezte, áll ismét a kamerák mögé, továbbá ő írja a forgatókönyvet is és ő lesz az egyik producer, Doug Mitchell, régi producertársa mellett. George Miller egyébként jogi vitába is keveredett a Warner Bros.-szal, a Fury Roadot érintő pénzügyi kérdések kapcsán, de úgy tűnik, hogy ezek a kérdések most megoldódtak. Anya Taylor-Joy olyan filmekben játszott szerepeiről ismert, mint A boszorkány és a Széttörve című horrorfilmek. Legutóbb az X-Men spin-offjában, az Új mutánsokban is láthattuk, de játszott az Edgar Wright-féle Az utolsó éjszaka a Sohóban című alkotásában is.

Akit pedig biztosan nem kell bemutatnunk (pláne nem a Marvel-rajongóknak) az Chris Hemsworth, akit a nagyközönség Thor szerepéről ismer leginkább a Marvel Cinematic Univerzumban. Legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című filmben szerepelt, amely a filmtörténelem legnagyobb legjobban kereső filmje, továbbá az év elején a főszerepet játszotta a Netflix nagy sikerfilmjében, az Extractionben is. Hemsworth emellett visszatér a Thor: Love and Thunder-hez is, amelynek várhatóan hamarosan elkezdődik a forgatása – ha a koronavírus is úgy akarja.

Ami Yahya Abdul-Mateen II-őt illeti, ő is egy emelkedő csillag volt. Az afroamerikai színész Fekete Mantát alakította az Aquaman című filmben, amely pénzügyi szempontból minden idők legsikeresebb DC-filmje. A színész az HBO Watchmen című filmjében is szerepelt, amely 2019 egyik legnagyobb TV-slágere. Továbbá Abdul-Mateen II az új Candyman címszerepét is alakítja majd, amelyet nemrég 2021-re halasztottak, valamint részt vesz a The Matrix 4-ben is, amelyet jelenleg is forgatnak. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Mad Max folytatása mikorra várható, egyelőre jelen helyzetben persze annak is örülnénk, ha a Furiosa mozikba kerülésének fix dátuma lenne…

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

(Via TheGeek)


Article Tags: · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download