FILMEZZUNK.HU
Mégsem biztos, hogy Tom Hardy lesz az új James Bond

Mégsem biztos, hogy Tom Hardy lesz az új James Bond

1162

Mégsem biztos, hogy Tom Hardy lesz az új James Bond

Még nincs is meg az új Bond, legalábbis Barbara Broccoli, a franchise állandó producere ezt állította a Total Filmnek – ebből kiindulva tehát a Tom Hardyról szóló pletykák sem lehetnek igazak.

Broccoli meg is magyarázta, miért nem döntöttek még Daniel Craig utódjáról:

“Mindig azt mondom: egyszerre csak egyvalakibe lehet szerelmes az ember. Majd ha bemutatjuk a filmet [a Nincs idő meghalnit – a szerk.] és eltelik egy kis idő, elkezdünk foglalkozni a jövővel is. Jelen pillanatban viszont nem tudunk Danielen kívül máson gondolkozni.”

Broccoli azt is elárulta, hogy egyáltalán nem Craiget szeretnék pótolni: “Újra lesz gondolva, mint ahogy minden színésznél megtörténik ez a szereppel. Ezért olyan izgalmas ez a franchise: mert fejlődik a karakter.” A producer emellett azt ígéri: majd ha eljön az ideje, megtalálják az ideális színészt. Broccoli hozzátette azt is, hogy szerinte az utódnak “nem kell fehér férfinak lennie”:

“Női karaktereket is ki kellene találnunk, nem csak a férfiakét nőivé alakítani.”

Ezzel Broccoli gyakorlatilag megerősítette év eleji nyilatkozatát, miszerint Bond bármilyen bőrszínű lehet, de nő az soha. Szeptember közepén röppent fel a pletyka, hogy Tom Hardy lehet az új 007-es, és csak a járvány miatt nem jelentették még be őt hivatalosan. Azóta a Nincs idő meghalnit újra elhalasztották, természetesen szintúgy a koronavírus miatt, így idén november helyett csak jövőre mutathatják be: a tervezett hazai premier 2021. április elseje.

16 világsztár, aki legyőzte a túlsúly okozta problémákat

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·