FILMEZZUNK.HU

Jön az első nyíltan meleg szuperhős karakter

6290

Jön az első nyíltan meleg szuperhős karakter

A Marvel gyártásért felelős elnöke, Victoria Alonso szerint elérkezett az idő, hogy a Marvel moziverzuma egy nyíltan meleg karakterrel bővüljön. Alonso keze az összes eddigi Marvel produkcióban benne volt executive vagy társproducerként, nem sokan mondhatnak el magukról hasonlót. Éppen ezért érdemes odafigyelni minden szavára.

Bosszúállók 4 (Avengers: Endgame, 2019) - Előzetes

A Marvel moziverzumának következő fázisában érkezik az Örökkévalók adaptációja, melyben egy nyíltan meleg szuperhőst láthatnak majd a nézők. 2015-ben pedig a stúdió elnöke, Kevin Fiege beszélt arról, hogy várhatóan a negyedik fázisban mutatkozik majd be az első LGBTQ karakter.

“A világ készen áll rá” – kezdte a mondandóját Victoria Alonso. “Be kell vallanom, nagyon szenvedélyes vagyok ez ügyben. Az eddigi sikereink olyan embereknek köszönhetőek, akik rendkívül különböznek egymástól. A közönségünk globális, sokrétű, inkluzív. Ha nem vesszük ezt figyelembe, akkor elbuktunk”- folytatta.

A stúdió legújabb filmje egyébként a Fekete Özvegy lett volna, de a koronavírus járványnak köszönhetően bizonytalan ideig elhalasztották a bemutatóját, így egy picit lehet, hogy változni fog a bemutatási sorrend.

Most megismerheted 22 filmsztár partnerét a való életből

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·