Jön a Karácsonyi krónikák 2, itt a vadonatúj előzetes hozzá!

1449

Karácsonyi krónikák 2 (2020) – Előzetes

Kurt Russell újra Télapó lesz! A Netflix már most a téli időszakra készül, napvilágot látott a Karácsonyi krónikák második részének új előzetese, amely megalapozza az év egyik legjobban várt ünnepének hangulatát.

Két év telt el azóta, hogy Kate és Teddy Pierce megmentették a karácsonyt, Kate azóta viszont enyhén szólva is egy cinikus tinédzserré cseperedett. A lány édesanyjával és új élettársával készül eltölteni a közelgő ünnepeket, nehéz azonban megszoknia az új életét. Kate úgy dönt, hogy megpróbál elmenekülni a számára kilátástalan és nyomasztó helyzetből, rövidesen azonban a Mikulásnak újra segítségre lesz szüksége, amikor egy gonosz varázsló, Belsnickel el akarja pusztítani az Északi-sarkot.

A projekt élére Chris Columbus került, nála pedig aligha lehetett jobb választás, hiszen ha valaki ért a karácsony filmekhez, az ő. Korábban ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Reszkessetek betörők, Mrs. Doubtfire, illetve a Harry Potter filmek első két epizódja. A főbb szerepekben pedig Kurt RussellGoldie Hawn, Tyrese Gibson és Kimberly Williams-Paisley lesznek láthatóak. A Karácsonyi krónikák 2-re azonban még egyelőre várniuk kell a nézőknek, hiszen a film november végén érkezik a Netflix műsorkínálatában.

A 20 legjobb karácsonyi film, amit mindenképpen látnod kell

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download