FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: A 4. évad után is folytatódik a Stranger Things!

Most már biztos: A 4. évad után is folytatódik a Stranger Things!

2000

Most már biztos: A 4. évad után is folytatódik a Stranger Things!

A Stranger Things 4. évadának forgatása alatt tavasszal a járvány miatt szünetelni kellett. Most viszont már javában zajlanak a munkálatok. Néhány információ közzététele mellett pedig forgatási fotókat is megmutattak a rajongóknak. A képeken feltűnnek: Gaten Matarazzo (Dustin), Joe Keery (Steve), Sadie Sink (Max), és Maya Thurman-Hawke (Robin).

Most már biztos: A 4. évad után is folytatódik a Stranger Things!

Jim Hoppert alakító David Harbour elmondta, mennyi lehetőség rejlik még az általa megformált karakterben, amik megismerésében bőven lesz részünk a 4. évad során. David mesélt egy kicsit arról, hogy szerinte nagyon izgalmas lesz az új évad, mivel rengeteg dolgot megtudhatunk Jim Hopper múltjáról. A harmadik évad végén azt hihettük, hogy sokunk kedvenc seriffje feláldozta magát, hogy megmentse a többieket, de a korábban már közzétett előzeteséből kiderült, hogy Hopper egy szibériai munkatáborba került.

A színész elmondta, hogy a negyedik évad egy nagyon nagy leleplezést tartogat Hopper múltjáról. Harbour azt is elmondta, hogy nagyon izgatott a leleplezések miatt, mivel ő a forgatások első percétől ismerte ezeket az eseményeket, és alig várja, hogy a nézők is megláthassák. Végül pedig egy remek hír a rajongóknak, ugyanis a tervekkel ellentétben nem ér véget a negyedik évaddal a Stranger Things! A sorozat alkotói, a Duffer fivérek elmondták, hogy pontosan tudják, hogyan szeretnék majd lezárni a történetet, ennek viszont még nem most jött el az ideje. Elmondták:

“Bár sokan azt hitték, ez lesz az ifjú hősök kalandjának lezárása, bizony még messze nem értünk a történet végére, így nem a negyedik lesz az utolsó évad.”

A 4. évad eredetileg 2021. elején startolt volna, de a járványhelyzet miatt kérdéses, hogy mikor folytatódik a nagysikerű sorozat, mivel a folytatás jelenleg még nem rendelkezik premierdátummal.

Szerző: MéziMcFly

A Stranger Things sztárja megmutatta hol lakik, és még a telefonszámát is közzétette


Article Tags: · ·