FILMEZZUNK.HU
David Harbour, a Stranger Things Hopper sheriffje megmutatta hol lakik, és még a telefonszámát is közzétette

A Stranger Things sztárja megmutatta hol lakik, és még a telefonszámát is közzétette

1442

A Stranger Things sztárja megmutatta hol lakik, és még a telefonszámát is közzétette

David Harbour 1974. április 10-én született New Yorkban. Középiskolai tanulmányai után 1999-ben a hanoveri Dartmouth Collegen diplomázott dráma és olasz szakon. Első televíziós szerepét 1999-ben kapta meg: az Esküdt ellenségek egyik epizódjában, ahol egy pincér szerepében volt látható. Főbb filmjei közé tartozik: Világok harca (2005), Túl a barátságon (2005), A Quantum csendje (2008), A szabadság útjai (2008), Zöld Darázs (2011), Az utolsó műszak (2012), Csapda (2013), Félelmetes nap (2013), A védelmező (2014), Sírok között (2014), Suicide Squad – Öngyilkos osztag (2016), a máig futó Stranger Things sorozat (2016- ), Hellboy (2019). David legközelebb 2020-ban a Fekete özvegy című Marvel filmben lesz látható.

David Harbour, a Stranger Things Hopper sheriffje megmutatta hol lakik, és még a telefonszámát is közzétette

David Harbour egy rendkívül bájos manhattani lakást alakított ki magának. A színész most körbevezetett minket csodaszép otthonában. A világos, földszínekkel berendezett helyen hosszú sorban állnak a könyvek, és a különböző filmes relikviák. Habár a lakás nem túl nagy, a színész és építész barátja elérték, hogy a világos színek és a nagy ablakok miatt igazán tágasnak tűnjön. David kedvenc helyisége a lakásban a spa hangulatot árasztó fürdőszoba, amely különleges mennyezettel és egy igazán nagy káddal rendelkezik, amihez egyszerre négy csapból folyhat a forró víz.

Davidet továbbá eléggé megviseli a koronavírus miatt kialakult kaotikus helyzet. Instagramján osztotta meg telefonszámát és videóüzenetet is küldött rajongóinak:

View this post on Instagram

Text me (please not just ‘i love stranger things’ but with info about yourself, where are you? what do you do? Instagram handle? How’s money and work in this time? How’s family? Anything else you feel like might be interesting for me to know about you during all this?) 1 917 540 5294. Clearly, in the overwhelming nature of the numbers thing, i won’t get to reply to everyone, and I may not even see yours (apologies in advance if that happens) but I will try to compile some database of fans and friends to see if there are easy ways to connect and help each other in the future. If I am completely overwhelmed by this and it is a disaster I will keep you posted?

A post shared by David Harbour (@dkharbour) on

“Írjatok nekem (Kérlek, ne csak annyit, hogy szeretitek a Stranger Thingset, hanem valami infót magatokról: Hol vagytok? Mit csináltok? Mi a helyzet pénz és munka területén nálatok? Hogy van a családotok? Írjatok bármiről, amiről úgy érzitek, érdekes lehet a számomra ebben az időszakban.”

David Harbour előre is elnézést kért, ha nem fog tudni minden egyes üzenetre válaszolni, de igyekszik megtenni mindent, ami tőle telik.  Továbbá azt sem rejtette véka alá, hogy tartani kívánja a kapcsolatot a jövőben is azokkal, akikkel most összehozza ez a nehéz és embert próbáló helyzet.

Szerző: MéziMcFly

Berendelték a Stranger Things 4. évadát, infók a sikersorozatról


Article Tags: · ·