FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler új filmje az űrben fog játszódni!

Adam Sandler új filmje az űrben fog játszódni!

1092

Adam Sandler új filmje az űrben fog játszódni!

A Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) után ismét komoly szerepben láthatjuk viszont Adam Sandlert a Netflixen. A színész Jaroslav Kalfar 2017-ben kiadott sci-fi regényének, a Spaceman of Bohemia filmes, viszont egyelőre cím nélküli adaptációjában fog szerepelni. A projekt már csak azért is érdekes, hiszen a rendezői székben a nagysikerű Csernobil minisorozattal egycsapásra a legkeresettebb rendezők közé sorolható Johan Renck ül, aki a The Last of Us bábáskodása mellett úgy tűnik az HBO mellett a Netflixnek is dolgozik.

Uncut Gems (2019) - Előzetes

A Csiszolatlan gyémánt után újabb komoly szerepben lesz látható Adam Sandler

A film középpontjában egy cseh űrhajós áll, akit misszióba küldenek a világűrbe, hogy megvizsgálja a Vénusz közelében található titokzatos űrpor felhőjét. A nyolc hónapos küldetés során Sandlernek szembe kell néznie a magánnyal, miközben házassága is darabokra hullik. A dolgok akkor kezdenek megváltozni, amikor az űrhajós összebarátkozik egy idegen teremtménnyel, aki lelki bukásának a forrása is lehet.

A készülő sci-fit Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernann és Michael Parets készíti a Free Association közreműködésével. Producerei lesznek Tim Headington, Lia Buman és Max Silva a Tango Entertainment médiacégtől.

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

(Via musoron.hu)


Article Tags: · · · · · · ·