Előzetest kapott Margot Robbie bankrablós filmje!

Előzetest kapott Margot Robbie bankrablós filmje!

393

Dreamland (2020) – Előzetes

Megérkezett a trailere a Paramount Dreamland című, a nagy gazdasági világválság Amerikájában játszódó szerelmes gengszterfilmjének. A film főszereplője és producere Margot Robbie, aki egy női bankrabló és egy helyi fiatal srácot csábít el Texasban – a férfit az a Finn Cole alakítja, akit a Birmingham bandájából ismerhetünk.

Az erősen a Bonnie és Clyde sztorijára hajazó történet részeként a fiatal férfi azon morfondírozik, hogy a vérdíjért cserébe elárulja-e Robbie gengszternőjét, Allison Wellst, mert hát szép pénzt ígérnek a csinos fejéért, vagy inkább az érzelmeit követi. Az trailer alapján Miles Joris-Peyrafitte thrillerében lesz itt minden, amit egy ilyen típusú filmtől elvárunk: üldözések, rejtőzködés, de lövöldözés és szerelem.

A főszereplő Robbie-n és Cole-on túl Travis Fimmel (Vikingek), Garrett Hedlund (TRON: Örökség), és Kerry Condon (Három óriásplakát Ebbing határában) is szerepelnek majd a filmben, ami november 13-án kerül pár amerikai moziba, illetve – talán a jelen helyzetben nem meglepő módon – VOD (video on demand szolgáltatásokba is) de pár nappal később, 17-én VOD-n is.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(via TheGeek)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download