FILMEZZUNK.HU
Jön a élőszereplős Tom és Jerry mozifilm!

Jön a élőszereplős Tom és Jerry mozifilm!

2482

Jön a élőszereplős Tom és Jerry mozifilm!

Meglehetősen csendes volt az utóbbi időben a készülő Tom és Jerry mozifilm háza tája, úgy tűnik azonban, hogy a Warnernél végre rálépnek arra a bizonyos gázpedálra. Az 1992-ben megjelent került Tom és Jerry a moziban nem igazán vált a rajongók kedvencévé, és bár azóta számos változatban újjáéledt sokak kedvenc mesesorozata, 2015-ig kellett várni arra egy új egészeszstés projektről.

80 éves a Tom és Jerry

Az új Tom és Jerry élőszereplős mozifilmként érkezik majd olyan nevekkel a fedélzeten, mint Michael Peña, Chloë Grace Moretz, Rob Delaney és Ken Jeong. A rendezői széket az a Tim Story foglalta el, aki korábban az Amerikai taxit és a Pofázunk és végünket készítette.

“Nagyon cool volt az egész. Sokszor előfordul, hogy megérkezel egy forgatásra és a színésznek nagyon nehezen találják a helyüket, Chloe azonban nagyon odatette magát. Tim pedig nagyon profin csinált mindent, vérbeli nagypályás” – nyilatkozta korábban maga Pena a munkálatokkal kapcsolatban.

Már korhatára is van a Tom és Jerrynek. Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, melyek között több mozis is akadt, így beszámolhatunk a korhatárra vonatkozó döntésükről. Az egyik legérdekesebb cím a heti listából a Warner Bros. Animationtől érkező élőszereplős/animált hibrid Tom és Jerry-mozifilm volt, ami a jelek szerint elkészült, és a bizottság döntése alapján PG-korhatárbesorolást kapott, azaz nagykorú felügyelete mellett bárki megnézheti majd. Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, de most elég tömören intézték el a dolgot, miszerint rajzfilmes erőszak lesz a filmben, durva humor, és rövid ideig némi profanitást is fog tartalmazni a nyelvezete. A korábbi infók alapján a két állat néma lesz a filmben (szemben a 92-es Tom and Jerry: The Movie-val), a nevetéseket a nézőkből a fizikai komédiával fogják előcsalni. A tervek szerint a Tom és Jerry 2021. márciusában debütál majd.

80 éves a Tom és Jerry

(via Mafab)


Article Tags: · · · · ·