FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA - Óriásit bukott az Assassin's Creed!

Készülőben az Assassin’s Creed élőszereplős sorozatváltozata

707

Készülőben az Assassin’s Creed élőszereplős sorozatváltozata

A Netflix nagy fába vágta a fejszéjét. Hamarosan TV képernyőre viszik a nagysikerű videojáték, az Assassin’s Creed élőszereplős sorozatváltozatát, ezen kívül meglepi a rajongókat egy Assassin’s Creed animével és egy animációs alkotással is.

Assassin's Creed (2016) - Előzetes

2007-ben indult világhódító útjára az Ubisoft Assassin’s Creed nevű játékszériája, ami mára már az egész világot bejárta. Az utóbbi években több nagysikerű folytatást is kaptunk, 2016-ban pedig már filmre is vitték az Assassin’s Creedet, Michael Fassbender főszereplésével. Bár világszerte 240 millió dollárt hozott, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most viszont egy másik szemszögből közelítik meg a történetet. Az élőszereplős sorozat projektje még kezdeti stádiumban van, így sok infó még nem derült ki a részletekkel kapcsolatban, annyi viszont már biztos, hogy Jason Altman (Gyilkos hajsza, A célszemély, Sherlock és Watson) és Danielle Kreinik pruducerként fogják kivenni részüket. A Netflix saját gyártású sorozatokért felelős alelnöke, Peter Friedlander a következőt nyilatkozta:

“Izgatottak vagyunk amiatt, hogy az Ubisofttal partnerségben életre keltessük azt a gazdag, többrétegű történetmesélést, amiért az Assassin’s Creed olyan népszerű. Történelmi korszakok lélegzetelállító világaival és hatalmas, globális elismertségével ez minden idők egyik legjobban fogyó videojáték franchise-a, szóval célunk gondosan kidolgozott, nagyszabású és izgalmas szórakoztatást nyújtani az IP-t alapulvéve a rajongók és felhasználóink számára.”

Az egyelőre még nem derült ki, hogy a játékok alapján készülnek el a művek, vagy egy teljesen új történetet dolgoznak fel. Addig is jó hír a rajongóknak, hogy a viking témájú Assassin’s Creed Valhalla 2020. november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PlayStation 4-re.

Szerző: MéziMcFly

20 színész, aki lemaradt élete lehetőségéről


Article Tags: · ·