FILMEZZUNK.HU
Oscar Isaac személyében Marc Spectort, aki a Holdlovagot

Megvan ki lesz a Marvel Holdlovagja?

2118

Megvan ki lesz a Marvel Holdlovagja?

Először 2019-ben került szóba egy esetleges Holdlovag széria, de azóta csak pletykák keringtek arról, hogy ki fog a karakter bőrébe bújni. Úgy tűnik, hogy a Marvel és a Disney+  mostanra megtalálta a tökéletes személyt Oscar Isaac személyében Marc Spectort, aki a Holdlovagot és a karakter összes másik személyiségét fogja alakítani. Oscarral jelenleg is folynak a tárgyalások.

Oscar Isaac személyében Marc Spectort, aki a Holdlovagot

Oscar olyan filmekben játszott, mint a Hazugságok hálója, Álomháború, Expedíció, de legtöbben a Star Wars-filmekből ismerhetik. A széria írója Jeremy Slater lesz, akinek nem ez lesz az első képregény filmes feldolgozása, ugyanis Ő írta a 2015-ben megjelent Fantasztikus Négyest, így tapasztalt már ebben a témában.

A Holdlovag egyébként egy Marc Specter nevű tengerészgyalogos, akit zsoldosvezér főnöke az Egyiptomi sivatagban hagy meghalni, de segítségére siet az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu, új életet lehelve belé Holdlovagként. Attól kezdve szolgálója és bosszúállója lesz a disszociatív személyiségzavarral küzdő szuperhős. Az első évadot 5 epizódra tervezik, aminek a forgatása legjobb esetben is csak 2021 végén lesz esedékes. Oscar Isaac legközelebbi filmje a Dűne lesz.

Szerző: MéziMcFly

A 10 leghíresebb apa-lánya páros a filmvilágból


Article Tags: · · ·