FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Külön filmet kap Jared Leto Jokere

Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

1503

Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Mostmár hivatalos: Az Igazság Ligája rendezői változatában (Zack Snyder’s Justice League) az  Oscar-díjas Jared Leto Joker karaktere is helyet kapott. Zack Snyder elkezdte készíteni a 2017-ben bemutatott Az Igazság Ligája című filmje rendezői változatát. Az akkor mozikba került film után a rajongók nagyon szerettek volna egy Snyder által készített rendezői változatot is, amire most került sor.

A 48 éves Jared jelenleg a pótforgatásoknál csatlakozott a stábhoz, hogy felvegyék az Ő jeleneteit is. Az eredeti információkkal ellentétben pedig nemcsak a kivágott jelenetek kerülnek bele a sorozatba, hanem az utószinkron mellett új jeleneteket is fognak forgatni. Leto 2016-ban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című képregényfilmben alakította a Batman-filmek gonoszát, Jokert.

Jelenleg három színészt hívtak be a mostani forgatásra, név szerint: Ben Affleck (Batman), Amber Heard (Mera) és Ray Fisher (Cyborg / Victor Stone). Azt egyelőre még nem tudni, hogy a sztárok közül még kik vesznek részt a pótforgatási munkálatokban. A minisorozat négy részes lesz és a hírek szerint jóval hosszabb és tartalmilag is változik az eredeti filmhez képest. A Snyder vágás 2021-ben érkezik az HBO Max-ra.

Szerző: MéziMcFly

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Jared Leto-ról


Article Tags: · · · · · ·