FILMEZZUNK.HU
Sorozat készül az Addams Family-ből!

Sorozat készül az Addams Family-ből!

1208

Sorozat készül az Addams Family-ből!

Az Addams Familyt sajátos humora, stílusa és hangulata igencsak emlékezetes filmmé tette a horror-vígjátékok kategóriában. Az első rész még 1991-ben készült el Addams Family – A galád család címmel Barry Sonnenfeld rendezésében.  Aztán jött a második rész 1993-ban, amit ugyancsak Barry Sonnenfeld készített el. A két klasszikus elkészítése után jött volna a harmadik rész, de tragikus hirtelenséggel meghalt Raul Julia, aki a filmben a családapát, Gomez Addamst alakította, így a tervezett folytatás végül nem valósult meg.

Addams Family - A galád család (The Addams Family, 1991)

Az évek során, 1998-ban mégis elkészült a harmadik rész, de már Dave Payne rendezésében Addams Family 3.: Jobb együtt, mint darabokban címmel, de Gomez karakterét már Tim Curry vette át. És bár azóta több TV-film és sorozat készült a Galád családról, legutóbb a 2019-es animációs verzió az Addams Family – A galád család címmel, de  ezek már nem adták vissza azt a formát, ami a két klasszikus alatt olyan nagysikerű lett.

A rajongók részéről évtizedek óta érkeztek kérések egy Tim Burton-rendezte Addams Family-filmhez vagy sorozathoz, ami majd 30 év után most megvalósul. Tim Burtont (9, Nagy szemek, Alice Tükörországban, Dumbó) érte az a megtiszteltetés, hogy sorozatot csinálhat az Addams Family-ből. A bizarr család sorozat változatának producerei Alfred Gough és Miles Millar lesznek. A forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar készítik, akik a nagysikerű Smallville sorozatot is írták. A széria napjainkban játszódik majd, és azt mutatja be, hogy Wednesday miként boldogul a mostani világban különleges személyiségével. Az, hogy hol fogják leadni a sorozatot, erre jelenleg a Netflix a legesélyesebb.

Szerző: MéziMcFly

22 meglepő filmes tény, amikről alig tudtunk


Article Tags: · · · ·