FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Michael Bay koronavírusos filmje, a Songbird

Előzetest kapott Michael Bay koronavírus filmje, a Songbird

1121

Songbird (2020) – Előzetes

A járvány még tombol a világban, de máris készülőben van az első film, ami bemutatja ennek a katasztrófának a kaotikus állapotát. Négy hónapja már beszámoltunk Nektek arról, hogy készül Michael Bay koronavírusos filmje. A bejelentett produkciót rekordgyorsasággal le is forgatták, amihez most megérkezett az első előzetes:

A film a Songbird címet kapta, ami a világban tomboló járvány ihlette thillert mutatja be Michael Bay nagysikerű producer elgondolásából. A történet arról szól, hogy a COVID-23 vírus egyik mutációja miatt már negyedik éve teljes lezárás alatt van a világ, a megfertőződött amerikaiakat pedig az úgynevezett Q-zónákba kényszerítik karanténba. Egy ilyen világban él a két főszereplő, Nico (KJ Apa), aki immunis a vírusra, ezért futárként dolgozik, és az ő szerelme, Sara (Sofia Carson), akivel azonban nem érintkezhet. Hamarosan azonban úgy tűnik, hogy Sara is elkapta a vírust, ezért Nico megpróbál mindent megtenni annak érdekében, nehogy bezárják a lányt.

További főszereplők: Alexandra Daddario, Demi Moore, Bradley Whitford, Paul Walter Hauser, Craig Robinson és Peter Stormare. A filmet Adam Mason rendezte. A premier dátumáról egyelőre még nincs információ.

Szerző: MéziMcFly

Színészek, akik koronavírusban haltak meg


Article Tags: · · · · · · · · ·