FILMEZZUNK.HU
Itt a Christopher Nolan rendezte Dunkirk szinkronos előzetese

Tom Hardy főszereplésével készül film a vietnámi háborúról

1438

Tom Hardy főszereplésével készül film a vietnámi háborúról

Igen komoly nevek csatlakoztak Tim O’Brien The Things They Carried című novellagyűjteményének filmadaptációjához: a Deadline szerint Tom Hardy (Mad Max: A harag útja) mellett Tye Sheridan (Ready Player One), Stephan James (Ha a Beale utca mesélni tudna), Bill Skarsgård (Az-filmek), Pete Davidson (Staten Island királya), Ashton Sanders (Holdfény), Martin Sensmeier (A hét mesterlövész), Moises Arias (Monos), valamint Angus Cloud (Eufória) mind felbukkannak a vietnámi háborús filmben.

Tom Hardy egy tengerészgyalogost alakíthat a Netflix következő nagy dobásában

A művet Rupert Sanders rendezi, aki nagyjátékfilmes téren a 2012-es Hófehér és a vadásszal debütált, majd utána öt évet kellett várni következő rendezéséig, a Scarlett Johanssont felvonultató Páncélba zárt szellemig. Tom Hardy producerként is részt vesz a projektben, míg a forgatókönyvet Scott B. Smith (A hazugság színe, Gyémánthajsza) jegyzi.

Az 1990-ben kiadott könyv nem csupán fiktív elemeket, de O’Brien Vietnámban átélt tapasztalatait is tartalmazza. A cím (szabad fordításban “A dolgok, amiket magukkal cipeltek”) természetesen nemcsak a könyv által bemutatott Alfa század valódi tárgyaira, például fegyverekre, morfiumra vagy személyes holmikra utal, hanem egyben a megfoghatatlanra is, azaz például a bűntudatra és a félelemre.

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·