FILMEZZUNK.HU
Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban

Most már biztos: Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban

746

Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban

Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatok és gondozásuk filmek következő részében, jelentette be a franchise mögött álló stúdió, a Warner Bros. közleményében. Johnny Depp az első két részben játszotta Gellert Grindelwald karakterét. Jelenleg a sorozat harmadik része készül, de már nélküle. November elején az Instagramon jelentette be, hogy többé nem fog szerepelni a Harry Potter-univerzumban játszódó filmekben. A stúdió megköszönte Deppnek az eddigi részvételt, és megerősítette, hogy új színészt keresnek Grindelwald szerepére, de kifizetik neki munka nélkül a gázsiját.

Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban

Az ügy előzménye, hogy Depp rágalmazási pert vesztett a Sun nevű brit bulvárlapot kiadó News Group Newspapers ellen. Az 57 éves színész azért indított pert, mert a lap 2018-ban azt írta róla, hogy bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardöt, és “wife beater”-nek, azaz feleségverőnek nevezte őt. Az ügyben hétfőn ítéletet hirdető bíró szerint azonban a Sun be tudta bizonyítani a per során, hogy a lap állításai “lényegükben igazak”. Depp és Heard 2015-ben házasodott össze, de nem tartott sokáig a házasságuk, 2017-ben elváltak. A színésznő azt állítja, a volt férje verte, és csak akkor volt józan, ha épp forgatott. Depp szerint ugyanakkor az exneje hazug és erőszakos. És bár Depp fellebbezett a bírósági döntés ellen, épp a Warner Bros. közleményének napján derült ki, hogy a bíróság azt elutasította.

A dán Mads Mikkelsen korábban játszott a Casino Royal című James Bond filmben, A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történében, és ő volt Hannibál az azonos című három évadot megélt sorozatban is. A harmadik Legendás állatok filmben szerepelni fog még Eddie Redmayne, Ezra Miller, és Jude Law is visszatér Dumbledorként. A film várhatóan 2022 júliusában kerül a mozikba.

A 80-as évek akciósztárjai, akikre nem biztos, hogy ma is ráismernél

(Via telex.hu)


Article Tags: · · ·