FILMEZZUNK.HU

Titokban házasodott a Stranger Things egyik főszereplője

785

Titokban házasodott a Stranger Things egyik főszereplője

Lily Allen (35) és a Stranger Things Hopper sheriffjét játszó David Harbour (45) a napokban összekötötték az életüket. A pár gyorsan egymásra talált, mivel csak 2019-ben ismerkedtek meg, de már abban az évben túl voltak az eljegyzésen, amit nem szerettek volna a nyilvánossággal megosztani, így a nagy hír csak fél év múlva látott napvilágot. Idén, 2020. tavaszán pedig bejelentették, hogy hamarosan összeházasodnak. Nem kellett sokat várni, ugyanis alig két hete, hogy látták Őket az anyakönyvvezetőtől kisétálni, papírokkal a kezükben. Mivel előre nem jelentették be a nagy eseményt, így erre titokban került sor.

 

Úgy tudni, hogy a világjárvány miatt kialakult helyzet volt az oka annak, hogy nem egy nagy lagzin mondták ki a boldogító igent. Az eseményre Las Vegasban került sor, egy Elvis-imitátor, és Lily két gyermeke társaságában. Lakodalom helyett pedig egy gyorsbüfé teraszán hamburgereztek. David Harbourt nem kell bemutatni, hiszen a 3 éve menő Stranger Things oszlopos tagja, következő filmje a 2021-ben debütáló Fekete Özvegy lesz. Lily Allen pedig ismert angol popénekesnő. Lilynek előző kapcsolatából már van két gyermeke, de a napokban elárulta, hogy a jövőben tervbe van véve még több lurkó:

“Csak nemrég mentem férjhez Davidhez, de hiányzik, hogy pici gyerekek futkározzanak körülöttem. Főleg, hogy előző házasságomból született lányaim már hét és kilencévesek. Azt hiszem, szeretnék még gyereket. Főleg, hogy Marnie, az első gyermekem már olyan nagy. Egy ideig azért szeretnék még várni a család bővítésével, nagyon jól érzem most magam. Ebben a pillanatban nem tudom, hogy megpiszkálnám-e a hormonjaimat.”

Sok boldogságot kívánunk Nekik!

Szerző: MéziMcFly

16 meglepő érdekesség a Stranger Things sikersorozatról


Article Tags: · ·