FILMEZZUNK.HU
A Törtetők című sorozatból reboot készülhet

A Törtetők című sorozatból reboot készülhet

1300

A Törtetők című sorozatból reboot készülhet

A Törtetők (Entourage) az HBO tv-csatorna által készített amerikai sorozat, ami az HBO gyártásában masszív sikernek örvend mindmáig.  A 8 évados sorozat, ami 2004–től 2011-ig futott, összesen 96 epizódból állt. A Doug Ellin által kitalált sorozat Vincent Chase-ről – a fiatal filmszínészről –, és queensi gyerekkori barátairól szól, akik Hollywood útvesztőjében próbálnak eligazodni.

A Törtetők című sorozatból reboot készülhet

A történet főszereplője egy Vincent Chase (Adrian Grenier) nevű fiatal színész volt, aki tipikus szépfiú lehetne, de a fickónak nem csak a külseje van a helyén, hanem a szíve is. Mindent megtesz féltestvéréért, Johnny Dramáért (Kevin Dillon), aki Vince-től szinte elválaszthatatlan, ha kell, egyszemélyes hadseregként funkcionál: főz a feltörekvő sztárra, edzi, és a személyi testőre is. A csapat, vagy ahogy ők hívják, a slepp tagja még Eric (Kevin Connolly), Vince menedzsere, a Teknőc néven ismert Salvatore Assante (Jerry Ferrara) pedig csak úgy ott van, mert mindig éppen ráér. Az igazi sztár azonban az imádott Ari Gold (Jeremy Piven) volt, Vince ügynöke. Piven teljesítményét az Emmy-gálán is elismerték, ami nem csoda, hiszen a gyengébb részeket is fel tudta dobni az üvöltözésével. Doug Ellin, Mark Wahlberg, és Stephen Levinson a műsor executive producerei, és a történet részben Wahlberg saját élményein alapszik.

A sorozatból 2015-ben egy önálló film is készült, Törtetők címmel. Most pedig olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint újraélesztik a sorozatot folytatás, vagy reboot formájában. A hírt Kevin Dillontól tudjuk, aki a sorozatban Eric Murphyt alakította. Kevin és a rendező, Doug Ellin beszélgetésének témája pedig az volt, hogy visszatérhet a Törtetők. Jelenleg még semmi nem fix ezzel kapcsolatban, de reméljük, hamarosan bővebb információval is szolgálhatunk.

Szerző: MéziMcFly

18 filmsztár, akinek még sosem láttuk a testvérét


Article Tags: