FILMEZZUNK.HU
Koronavírusban halt meg a Star Wars színésze

Koronavírusban halt meg a Star Wars színésze

2040

Koronavírusban halt meg a Star Wars színésze

Múlt hét pénteken érkezett a hír, hogy elhunyt David Prowse, aki testépítő és súlyemelő karrierje mellett azzal vált ismertté, hogy ő bújt Darth Vader jelmezébe az eredeti Star Wars-trilógiában. A The Sun magazinnak adott interjút a színész lánya, ebből pedig kiderült, hogy Prowse halálában a koronavírus is közrejátszott.

Meghalt Dave Prowse, aki Darth Vadert is játszotta a Csillagok háborúja eredeti trilógiájában.

Ahogy a legtöbb esetben, úgy az egykori Vadernél sem a Covid-19 volt az egyedüli betegség, ugyanis a 85 éves férfi Alzheimer-kórban szenvedett. Lánya elmondta, hogy Prowse két hete került kórházba, ahol Covid-19-cel diagnosztizálták, melyből nem épült fel.

“Szörnyű, hogy a Covid-19 szabályozások miatt nem láthattuk és nem vehettünk tőle búcsút. Amikor összeszedtük a kórházból a dolgait, a nővér azt mondta, hogy menő hapsi volt.”

– mondta Rachel Prowse, aki szerint az apjának nagyon tetszett volna, ha látja, mennyien emlékeznek meg róla a Twitteren. Ez egyébként való igaz: rengeteg híresség írt az elmúlt napokban elismerően a színészről, többek között Rosario Dawson, Pedro Pascal és Mark Hamill is. A koronavírus miatt nem lehetnek ott sokan a temetésén, de Prowse lánya szerint már ötletelnek azon, hogy digitálisan összehoznak valamilyen megemlékezést, mellyel megünnepelhetik apja csodálatos életét.

Színészek, akik koronavírusban haltak meg

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · ·