FILMEZZUNK.HU
A nagy visszatérők (2020) - Előzetes

Szinkronos előzetest kapott A nagy visszatérők, a három színészóriás közös filmje!

1987

A nagy visszatérők (2020) – Előzetes

Szinkronizált előzetest kapott George Gallo (Éjszakai rohanás, Bad Boys széria, Anyám új pasija) legújabb filmje, A nagy visszatérők. A filmben olyan nagy színészek szerepelnek, mint: Robert De Niro (Max Barber), Morgan Freeman (Reggie Fontaine), Tommy Lee Jones (Duke Montana), továbbá: Emile Hirsch (James Moore) és Zach Braff (Walter Creason).

A történetben Max Barber producer (Robert De Niro) új filmje hatalmas bukás a mozikban. Mivel emiatt az adósságát sem tudja visszafizetni a hírhedt maffiafőnök, Reggie Fontaine (Morgan Freeman) markába kerül. Max úgy próbálja menteni az irháját, hogy meggyőzi Reggie-t, finanszírozzon egy újabb forgatást. Ez azonban már nem a nézők kedvéért készül, csupán azért, hogy egy biztosítási csalással óriási összeget zsebeljenek be. A vén, részeges főszereplő, Duke Montana (Tommy Lee Jones) azonban áthúzza minden számításukat…

A premier eredetileg december 10-re van kitűzve, de a jelen helyzetben elég kis esélye van annak, hogy a filmet itthon időben láthatjuk.

Szerző: MéziMcFly

10 nagyszerű film, amit minden férfinak látni kell


Article Tags: · · · ·