FILMEZZUNK.HU
Doktor Octopus is visszatér a Pókember 3-ban!

BRÉKING: Doktor Octopus is visszatér a Pókember 3-ban!

1065

Doktor Octopus is visszatér a Pókember 3-ban!

Egyre hihetőbbnek tűnnek azok az értesülések, amik arról szólnak, hogy minden eddigi filmes Pókember univerzumot összemosnak majd a Pókember 3-ban. Bár ezt korábban a Sony cáfolta, feltehetően csak húzni akarták az időt. Egyébként is, már az MCU-ban sem tabu a multiverzum, így itt a remek alkalom, hogy Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembere együtt csatázzon, és ha már ők összeállnak, ellenfeleiket is szívesen látjuk.

Most már biztos: a Pókember 3-ban mind a három Pókember benne lesz!

Variety értesülései szerint Alfred Molina fogja játszani Doktor Otto Octaviust a 2021. december 17-ére tervezett filmben. További részlet egyelőre nem ismert, azt sem tudni, más visszatérésére számíthatunk-e. Ugyanakkor az majdnem biztos, hogy Jamie Foxx is szerepelni fog a Pókember 3-ban, mint Electro. Őt a Csodálatos Pókember 2-ben láthattuk korábban, ez is csak ráerősít a fenti gyanúra Molina mellett.

Ha minden jól megy, a Marvel Filmes Univerzum következő fázisa 2021. május 7-én indul a Fekete Özveggyel, amit a Shang-Chi és az Örökkévalók követnek, és ezután jön a Pókember 3, remélhetőleg a koronavírus már nem áll az útjába.

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · · ·