FILMEZZUNK.HU
Ridley Scott nem akarta abbahagyni az Alient, még vannak tervei!

Sorozat készül az Alien-szériából, amiből Ridley Scott is kiveszi részét

1570

Sorozat készül az Alien-szériából, amiből Ridley Scott is kiveszi részét

Tavaly májusban egy olyan hír látott napvilágot, miszerint Ridley Scott az Alien: Covenant után a következő előzményfilmjén gondolkodik, sőt, már előkészítési fázisban is van. Igaz, a legutóbbi Alien film csupán csak 241 milliós bevételt hozott, de a rendező bizakodó, és már a cím is megvan legújabb filmjéhez, ami az Alien: Awakening, azaz Alien: Ébredés címet kapta.

Alien: Covenant (2017) - Előzetes

Most pedig a A Disney jelentette be, hogy sorozatot készítenek az Alien-szériából. Ezúttal sajnos már nem Ridley Scott lesz a rendező, hanem Noah Hawley, aki a Légió, a Lucy az égben, vagy a nagysikerű Fargot rendezte. A hír már hivatalos. Most még egyelőre csak annyit lehet tudni a sorozatról, hogy a történet a nem túl távoli jövőben fog játszódni, a könyörtelen xenomorphok pedig ezúttal már nem a világűrben, hanem a Földön fognak minket rettegésben tartani.

Az Emmy-díjas rendező elmondta, hogy úgy álmodta meg a történetet, hogy először teljesen kiveszi a szériából az Alieneket, majd felépít egy remek, feszült cselekményt igazi drámával, és csak aztán dobja be a gyilkológépeket. A kiváló minőségről Ridley Scott gondoskodik, ugyanis Ő lesz a széria producere. A még cím nélküli sorozat kezdeti fázisban van, így további részleteket egyelőre nem közöltek.

Szerző: MéziMcFly

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell


Article Tags: · ·