FILMEZZUNK.HU
Chris Pine főszereplésével jön a Dungeons & Dragons film!

Chris Pine főszereplésével jön a Dungeons & Dragons film!

758

Chris Pine főszereplésével jön a Dungeons & Dragons film!

Újabb adaptáció készül a népszerű fantasy társasjátékból, a Dungeons & Dragonsből, aminek felénk talán nincs akkora kultusza, mint az Egyesült Államokban, ahol az egyik legelterjedtebb ilyen játék. Például a Stranger Thingsben is folyton azt játszanak a srácok. A szereplők általában mindenféle varázslatos lényekként próbálnak sikerre jutni, miközben egy pártatlan történetmesélő alakítja a történéseket, próbálva izgalmassá tenni azt.

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Chris Pine-ról

A játék népszerűsége ellenére ugyanakkor az első próbálkozás a megfilmesítésére komoly kudarc volt. A Jeremy Irons és Marlon Wayans főszereplésével készült, Sárkányok háborúja magyar címet kapó előző verzió mind anyagilag, mind kritikailag bukott ugyanis. Egy ideje viszont a Hasbro szeretne újabb adaptációval megpróbálkozni. Sokáig úgy volt, hogy a Warnernél valósul meg egy újabb verzió Ansel Elgort főszereplésével és Rob Letterman (Libabőr) rendezésében, de némi jogi huzavona után a projekt a Paramounthoz került.

Ők először Adam McKay-t, a Lego Batman rendezőjét bízták meg a feladattal, de aztán lecserélték Jonathan Goldsteinre és John Francis Daleyra. A páros rendezte az Éjszakai játék című akciókomédiát, ők írták a Pókember: Hazatérés és a Förtelmes főnökök forgatókönyvét, továbbá egy ideig úgy volt, hogy a Flash mozifilmet is ők rendezik. Daley egyébként ismerős lehet onnan is, hogy gyerekszínészként ő volt a Különcök és stréberek című sorozat Sam Weirje.

Jelenleg Chris Pine-nal tárgyalnak a főszerepet illetően, aztán pedig már sínen is van a projekt. Az eredeti tervek szerint jövő év novemberében már moziba is került volna, de persze a koronavírus-járvány miatt lehetetlenség lenne ezt tartani, pláne, hogy még csak most találták meg a főszereplőt. Az új tervek szerint 2022 május 27-én fogják bemutatni a mozik az újabb Dungeons & Dragons adaptációt.

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Chris Pine-ról

(Via Hamuesgyemant.hu)


Article Tags: · · ·