FILMEZZUNK.HU
"Isten terve nagyobb mint ez a műsor" - kilép a sorozatból a Fekete Villám sztárja

“Isten terve nagyobb mint ez a műsor” – kilép a sorozatból a Fekete Villám sztárja

1190

“Isten terve nagyobb mint ez a műsor” – kilép a sorozatból a Fekete Villám sztárja

Otthagyja a “Fekete Villám” című szuperhősös sorozatot egyik főszereplője China Anne McClain, mindezt azért, hogy inkább “Isten munkáját végezhesse”. A színésznő egy hosszú, megható Instagram videóban jelentette be döntését.

"Isten terve nagyobb mint ez a műsor" - kilép a sorozatból a Fekete Villám sztárja

“Ez mind illúzió. Ennek az iparnak a céljai, amelyre az emberek felnéznek, amiket dicsérnek, nem fontosak!”

– mondta a színésznő elcsukló hangon a filmiparról. Elmondta azt is, hogy a világjárvány következtében mélyebben elgondolkodott a pályafutásáról és így jutott erre a döntésre.

“Istennek más terve is van számomra mint csak ez a műsor. Isten terve nagyobb mint ez a műsor. Isten munkáját fogom végezni és nem csinálok semmi mást.”

– emelte ki McClain, aki sírva kijelentette, hogy nem érti, eddig miért vesztegette másra idejét. Majd hozzátette, hogy ha Isten missziós munkára hívná Timbuktura az élete hátralévő részében fillérekért, akkor is gondolkodás nélkül otthagyná mindenét. Instagram posztjában azt is elmondta, hogy inkább éberen akarja leélni az életét, mert a Hollywoodban folytatott munkája egyáltalán nem elégíti ki. Szerinte a szórakoztatóiparból hiányzik a “szellemi élet”, éppen ezért mostantól fogva a hölgy olyan filmeket fog készíteni, amelyeknek mind fontos üzenete van. A színésznő posztját több, mint 1 millióan lájkolták.

“Nem tudnék Isten nélkül élni. Te tudnál?” – Anthony Hopkins

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·