FILMEZZUNK.HU
Brutálisan kiakadt Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

Brutálisan kiakadt Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

1995

Brutálisan kiakadt Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

A Mission: Impossible 7 sztárja azt nehezményezte, hogy a stábtagok megszegték a szigorú járványügyi előírásokat. “Ha még egyszer meglátom, hogy ilyet csináltok, ki lesztek b*szva” – hallható a The Sun által kiszivárogtatott felvételen.  Tom Cruise azért bukott ki a Mission Impossible 7 forgatásán, mert meglátta, amint két stábtag nem tartja be a járványügyi előírásokban foglalt távolságtartást.

Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible 6, 2018) - Előzetes

“Mi vagyunk a példa, akiket követ Hollywood. Mi vagyunk azok, akik miatt mernek forgatni. Hisznek bennünk és abban, amit itt tszünk. Esténként az összes kib*szott stúdióval beszélek, biztosítókkal, producerekkel, akiknek mi vagyunk a mérce. Munkahelyek ezreit hozzuk létre s*ggfejek. Soha nem akarom látni, hogy ilyet műveltek. Soha!” – folytatta Cruise. 

Cruise végül hozzátette, hogy bízik az embereiben, akik aztán bocsánatot is kértek tőle. A sztár, aki producerként is kiveszi a részét a munkálatokból sokat áldozott már a franchise új epizódjára, Norvégiában egy külön hajót is bérelt a stábnak, hogy ezzel is korlátozza a megfertőződés veszélyét. A Mission: Impossible 7 várhatóan jövő év novemberében debütál a mozikban. A teljes felvételt idelent tudjátok meghallgatni.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·