FILMEZZUNK.HU
Ma Rainey: A blues nagyasszonya

Még karácsony előtt bemutatják Chadwick Boseman utolsó filmjét

879

Még karácsony előtt bemutatják Chadwick Boseman utolsó filmjét

Chadwick Boseman idén, augusztus 28-án tragikus hirtelenséggel elhunyt, mindössze 44 évesen. Boseman az utolsó pillanatig titkolta hosszúra nyúlt betegségét, és nehéz küzdelmét eltitkolta a világ elől, amíg csak lehetett. A színésznek élni akarása olyan erős volt, hogy szinte az utolsó pillanatig forgatott. Halálával egy igazi tehetséget veszített el a szakma. Számos filmben szerepelt, de leginkább a Marvel filmekből ismert Fekete Párducként lopta be magát a szívünkbe. 2020-ban még két filmje készült el, az 5 bajtárs, és a Ma Rainey: A blues nagyasszonya.

Csodálatos, hogy Chadwicknek még sikerült befejeznie a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című filmet, így csodálhatjuk meg utolsó alkotását december 18-tól a Netflixen. Ez a film a színész utolsó filmje. A film egyik producere Denzel Washington volt, aki nagyon meghatóan nyilatkozott az elhunyt színészről:

“Chadwick betegsége ellenére soha senkit nem hagyott cserben forgatásokon, elvállalta a filmet, és bár a hosszú munkanapokat már nehezen bírta, mindig mosolygott és beleadott mindent ebbe a szerepbe.”

Nyugodjék békében!

Szerző: MéziMcFly

Denzel Washington 15 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · ·