FILMEZZUNK.HU

Újabb Halloween film a láthatáron!

748

Újabb Halloween film a láthatáron!

Kevés olyan horrorklasszikus van, amit sikerült méltó módon rebootolni, remakelni, vagy egyáltalán csak folytatni. Az egyik ilyen alkotás a Halloween, aminek első részét még 1978-ban mutattak be Halloween – A rémület éjszakája címmel. Azóta több folytatása és rebootja is volt a filmnek, a legutóbbit 2018-ban láthattuk Halloween címmmel.

Halloween (2018) - Kritika

A filmben a rendező, David Gordon Green visszahozta a sorozat eredeti főszereplőjét Jamie Lee Curtist, aki a filmben Laurie Strode karakterét játssza el. A hölgy immár nagymama szerepben tért vissza, hogy még egyszer, utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt. Laurie egész életében arra készült, hogy felvegye a harcot Michaellel, ha egyszer újra visszatérne, Ő felkészülten várja, és végezzen Vele.

A 2018-ban bemutatott feldolgozás olyannyira jól sikerült, hogy berendelték a folytatást, így 2021-ben folytatódik Michael Myers ámokfutása, ami ezúttal a Gyilkos Halloween címet kapta. A film eredetileg már idén bemutatkozott volna, de a koronavírus Michael Myerst is kiütötte egy időre, így csak jövőre, 2021-ben láthatjuk a premiert. Megtudtuk, hogy ez a film viszont már a lehető legmagasabb korhatár-besorolás alá fog esni. A film rendezője, David Gordon Green elmondta, hogy a 2018-as feldolgozás amolyan bemelegítés volt, mivel a jövő évi bemutató sokkal erőteljesebb és ijesztőbb lesz.

Szerző: MéziMcFly

13 cápás horrorfilm, amiket végigretteghetsz a hétvégén


Article Tags: · ·