FILMEZZUNK.HU
Ryan Reynolds szeretné elkészíteni a Reszkessetek, betörők! korhatáros változatát

Ryan Reynolds fogja elkészíteni a Reszkessetek, betörők! korhatáros változatát

3848

Ryan Reynolds fogja elkészíteni a Reszkessetek, betörők! korhatáros változatát

A kanadai származású színész karrierje már 20 éve tart, de igazi A listás sztárrá csak a 4 évvel ezelőtt, a Deadpool című filmnek köszönhetően vált. A Marvel képregény alapján készült durván korhatáros alkotás nem csak a kritikusok, de a nézők tetszését is elnyerte és a 2016-os első, valamint a folytatás is 700 millió dollár feletti bevétellel zárta mozis pályafutását.

A 10 legnézettebb tévéműsor 2016-ban

Reynolds ennek köszönhetően sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. A legfrissebb hírek szerint a színész nagyon szeretné elkészíteni a mára már klasszikusnak számító Reszkessetek, betörők! ihlette, korhatáros alkotást is. 30 évvel az egyik legikonikusabb ünnepi film után csavarnának egy nagyot az ismert történeten: az eredeti címen Home Alone helyett most jön a Stoned Alone. A kis Kevin karácsonyi történetét felváltja egy nagyobb, füvezős Kevin, akinek teljesen beállva kell felvennie a harcot a hozzá betörő bűnözőkkel.

A történet persze nagyon hasonlít majd a Chris Columbus rendezte első alkotásra. Egy huszonéves lúzer, akinek élete leginkább a marihuána körül forog elhatározza, hogy síelni megy az ünnepekre. Amikor azonban lekési a repülőgépet, nem marad más hátra, mint otthon ülni és még többet füvezni a feldíszített fa alatt. Amikor pedig különös hangokat hall, először el kell döntenie, hogy a betépéssel járó paranoia űz-e csak tréfát vele, vagy valaki tényleg bejutott az otthonába.

Szerencsére tehát – hiába az alapok egyezése – nem remake-ről vagy újabb folytatásról van szó, noha a felnőtt Macaulay Culkinnel mi szívesen vennénk valami hasonlót, hanem egy az ismert film alapjait visszaidéző vígjátékról. A film alkotói csapatában ráadásul a már említett Ryan Reynolds is helyet foglal produceri cégével, ami mindenképpen jó jel. A Stoned Alone rendezői székében Augustine Frizzell foglal helyet, aki a 2018-as többszörösen díjazott Never Goin’ Back kapcsán már bizonyította tehetségét. Frizzell és a Deadpool öniróniájáról és elborultan vicces egyéb szerepeiről, prankjeiről és videóiról ismert Reynolds közös munkája akár egy újabb karácsonyi klasszikust is teremthet majd.

10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

(Forrás: Filmtekercs)


Article Tags: · · ·