FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – Jason Bourne hozta a kötelezőt

Matt Damon visszatér, mint Jason Bourne?

1106

Matt Damon visszatér, mint Jason Bourne?

A Bourne-filmek készítője elismerte, hogy eljött a búcsúzás ideje és nem fog több Bourne-produkciót készíteni. Greengrass három filmet készített az ötből. A Bourne csapda volt az első ami az ő rendezése által jött ki még 2004-ben. Azután a rendező és a franchise neve egybeforrott és elképzelhetetlen volt nélküle igazi Bourne-mozit készíteni.

Jason Bourne (2016) - Előzetes

Némi kihagyás és egy spin-off film után A Bourne-hagyaték Jeremy Rennerrel) a Jason Bourne újra a régi színész és rendező párossal készült el még 2016-ban. Nemrégiben a rendezőt kérdezték egy esetleges folytatásról:

“Nem beszéltünk erről mostanság, így nem tudom milyen terveik vannak. Biztos vagyok benne lesznek még Bourne- filmek. Remélem legalábbis. Nem tudom, hogy én is része leszek vagy sem, de úgy gondolom én elvégeztem a munkám, nem igaz? Szeretem a Bourne-filmeket a színészt is és minden jót kívánok.”

A legendás rendező biztos benne, hogy lesznek még Jason Bourne filmek és azt is reméljük, hogy nem Matt Damon nélkül fognak elkészülni ezek a produkciók.

10 Matt Damon film, amit mindenképpen látnod kell

(Via acinemanias)


Article Tags: ·