FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet a Machete 3!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Machete 3!

2820

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Machete 3!

A Machete Kills Again… in Space!-t, pontosabban annak kamuelőzetesét még a 2013-as Machete gyilkolban fedték fel. A jelenet minden bizonnyal megannyi rajongót rávilágított arra, hogy mindig is erre a filmre vágyott, meg hát ne feledjük, hogy anno a Machete is a Grindhouse című double feature-ből nőtte ki magát egész estés filmsorozattá, szintúgy kamutrailerből.

Machete (2010)

Időközben a címszereplő Danny Trejo is megerősítette, hogy a trilógia harmadik filmje tényleg a Kills Again …in Space! lesz, Robert Rodriguez író-rendező viszont most a Discussing Filmnek adott interjúban elárulta, hogy eredetileg marhára nem ezzel terveztek. Mint nyilatkozta, csak a trailert akarták legyártani, hiszen úgy voltak vele, ha az ember csak ennyit lát belőle, azzal az egész filmet látta. Igen ám, csakhogy a rajongók ezek után is elkezdték számonkérni rajta a sci-fis folytatást, tehát Rodriguezéknek nem sikerült megúsznia egyetlen kósza kedvcsinálóval.

Hogy mikor és hogyan, vagy hogy egyáltalán lesz-e film a Machete Kills Again… in Space!-ből, azt sajna nem tudni – még Trejo is azt mondta róla egyszer, hogy ha kell, ő maga is megírná a forgatókönyvet, csak legyen már belőle valami. Rodriguez legutóbbi rendezése, a Mindenkiből lehet hős című, a Cápasrác és Lávalány kalandjai világában játszódó családi szuperhősfilm nemrég debütált a Netflixen, a streamingszolgáltató pedig épp mostanság jelentett be hozzá folytatást.

10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · ·