FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Diane Keaton és Jeremy Irons esküvői vígjátéka

Előzetest kapott Diane Keaton és Jeremy Irons esküvői vígjátéka

2522

Előzetest kapott Diane Keaton és Jeremy Irons esküvői vígjátéka

A Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák címet kapta az az esküvői vígjáték, melynek főszereplői  Diane Keaton és Jeremy Irons.

A történet leírása szerint Jessie English (Maggie Grace) szerelmi élete romokban hever. Miután összecsapnak a feje fölött a hullámok, és a barátja szakít vele, egy különösen fontos felkérést kap. Mindössze nyolc napja van megszervezni egy menyegzőt. Jessie semmit sem bíz a véletlenre: a vendéglátást a híres, de rendkívül mogorva Lawrence Phillipsre (Jeremy Irons) bízza, valamint a város egyik legfelkapottabb underground zenekarát is megpróbálja beszervezni. Ha ez nem lenne elég drámai, az esküvői zűrzavarba bekapcsolódik egy „Hamupipőkéjét” kereső idegenvezető, és egy orosz maffia elől menekülő, reality show-ban szereplő páros is, akik az eszméletlen kalandok során végül mind hozzátesznek valamit a „boldog befejezéshez”, ahol mindannyian rájönnek, hogy a szerelem valójában nem csak kaotikus és zűrös, hanem egyben csodálatos is.

A rendező Dennis Dugan, akinek a vígjátékok a szakterülete, olyan filmeket köszönhetünk, mint az Apafej, Nemzetbiztonság Bt., Nagyfiúk 1.2., vagy a Kellékfeleség. A filmet a hazai mozikban is vetíteni fogják, de pontos dátumot még nem közöltek.

Szerző: MéziMcFly

14 hihetetlen képkocka a CGI alkalmazása előtt és után


Article Tags: · ·