FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill visszatér, mint Superman?

Henry Cavill visszatér, mint Superman?

1430

Henry Cavill visszatér, mint Superman?

Henry Cavill az Acélemberben, majd a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című filmekben tűnt fel eddig Superman szerepében. A szériának végül nagyon úgy tűnik, egy 2018-as megbeszélés vetett véget. A színész a Shazam!-ról tárgyalt a Warnerrel. Ebben a filmben kellett volna ismét Supermant alakítania egy rövid cameo erejéig, de annyira rosszul sikerült a megbeszélés, hogy Cavill úgy döntött, egyáltalán nem játssza el többet Clark Kent szerepét.

Superman

Cavill egy időre kibújik Superman jelmezéből

A hír, miszerint Henry Cavill újra Superman szerepéről tárgyal, érthető módon piszkálta fel a rajongók érdeklődését. A színész azonban egy Varietynek adott interjúban nagyjából egy vödör hideg vízzel hűtötte le a lelkesedést. Hosszabban beszélt többek között a jelenségről, ami érezhetően egyre inkább zavarja:

A feltételezések és az egyéb zavarba ejtő írások mennyisége ezzel kapcsolatban, amiket eddig az interneten olvastam, elképesztő. Szembesültem azzal, hogy emberek tényként kezelnek valótlan információkat, amik aztán helyreigazítást igényelnek: Nem, nem egészen ez a helyzet. Ez nem történt meg, és az a párbeszéd sem.

Ugyanakkor a színész, úgy tűnik, egy másik oldalról megközelítve valahol örül is ezeknek a híreknek:

Fontos dolognak tartom, hogy az emberek izgatottak emiatt, úgy gondolom, hogy a jelenséget tekintve, érthető is. Superman egy fantasztikus karakter. Ha beszélnek róla, ugyan néha megváltoztatott formában, annak a jele, hogy újra szeretnék látni. Egy ideális világban pedig szívesen játszanám el ismét a szerepet.”

A színész ismét hangsúlyozta, hogy kész magára ölteni a kosztümöt, ha lehetőség kínálkozik, azonban konkrét előrelépés, úgy tűnik, ezzel kapcsolatban eddig nem történt. Az Igazság Ligájának Zack Snyder által vágott verziójában azonban természetesen őt láthatjuk majd az HBO Max streaming platform kínálatában.

Filmek, melyekben a szereplők a valódi életben is családtagok

(via Filmtekercs)


Article Tags: · ·