FILMEZZUNK.HU
Befutott a Cosmoball című sci-fi első előzetese

Befutott a Cosmoball című sci-fi első előzetese

1233

Befutott a Cosmoball című sci-fi első előzetese

Megérkezett az első előzetese a Cosmoball című sci-fi-nek, aminek igen látványosra sikeredett az előzetese. Az oroszok most egy minden eddiginél elszántabb, őrültebb filmmel érkeztek.

A film leírása szerint egy hatalmas űrhajó lebeg a Föld felett, amely egy sci-fi futballra hasonlító sporteseménynek otthont adó stadion.  Ez a játék a  Cosmoball. Egy ember, aki ismeretlen eredetű természetfeletti erővel rendelkezik, csatlakozik a forrófejű szuperhősök csapatához, akik cserébe segítenek az édesanyja halálos betegségének meggyógyításában. Hamarosan egy minden eddiginél veszélyesebb fenyegetés is felüti a fejét, amely az egész galaxist fenyegeti. Eközben öt fiatal mutáns, akiket akaratuk ellenére egy titkos létesítményben tartanak fogva, megpróbálnak kiutat találni a fogságukból, miközben egyre jobban megismerik saját képességeiket. A mutánsoknak az áhított szabadság és a megváltás érdekében szembe kell nézniük bűneikkel és saját múltjukkal is.

A Cosmoballt Dzhanik Fayziev írta és rendezte, a főszereplők: Viktoriya Agalakova (Nathasa), Georgiy Bestaev (Molodezh na tribune), Khristina Blokhina (Amazonka Vo), Valeriya Bukhina (Amazonka Bu), és Wolfgang Cerny (Borodach s Tayms-skver). A filmet az oroszoknál tavaly mutatták be, az USA-ban 2021-ben kerül bemutatásra, de hazai premierdátumról egyelőre még nincs hír.

Szerző: MéziMcFly

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Dwayne Johnson az új szuperhősfilmjére


Article Tags: ·