FILMEZZUNK.HU
Kevin Hart és Cate Blanchett Budapestre látogatnak legújabb filmjük forgatása miatt

Kevin Hart és Cate Blanchett Budapestre látogatnak legújabb filmjük forgatása miatt

1287

Kevin Hart és Cate Blanchett Budapestre látogatnak legújabb filmjük forgatása miatt

Számos színész látogatta már meg kicsiny hazánkat, főként filmforgatás céljából. Így hamarosan Kevin Hart és Cate Blanchett is tiszteletét tehetik, ugyanis nálunk fogják forgatni a Borderlands című filmet. A Borderlands egy videójáték sorozat, amiből most egy franchiset terveznek készíteni.

Kevin Hart is megkapja a saját szuperhősös filmjét!

Jó hír, hogy a Lionsgate tervezte játékfilm-adaptáció még idén nekilát a forgatási munkálatoknak, méghozzá Budapesten. Adam Goodman, a MidAtlantic Films vezetője elmondta, hogy nagyon bízik benne, hogy remélhetőleg ez lesz az utolsó év, amikor a COVID-19 protokoll előírásainak megfelelően kell majd filmet készíteniük, mivel így sokkal nehezebben mennek a munkálatok.

Kevin Hart budapesti részvételét még nem erősítette meg a stúdió, de mivel ő lesz az egyik főszereplője a filmnek, így nagy eséllyel ő is ellátogat majd a fővárosba. Kevin fogja alakítani Roland, a katona szerepét, aki egy fontos szereplője a sorozatnak. A karakterről annyit lehet tudni, hogy Ő a 2009-ben megjelent első Borderlands játék fegyvermániás kommandósa, aki egy őszülő, tisztességes veterán férfi, a Crimson Lance egy korábbi tagja, aki most katonaként dolgozik. A kis pattogó, nagyszájú srác számtalan vígjátékban szerepelt, többek között a: Pofázunk és végünk 1.2., Keményítőkúra, Központi hírszerzés,  vagy a Jumanji 1.2.

15 híresség a filmiparból, akiknek fogalmad sincs a koráról

Ami hivatalos, az az, hogy az Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett (Thor: Ragnarök, A Gyűrűk ura filmek) fogja játszani Lilith szerepét, aki kulcsfontosságú lesz majd a Borderlands filmben. A film rendezője Eli Roth (Kabinláz, Becstelen brigantyk) nagyon örült annak, hogy Cate is a szereplőgárdát fogja erősíteni, majd így nyilatkozott róla:

„A leghihetetlenebb együttműködésben volt részünk a The House with a Clock in Walls-ban, és úgy gondolom, hogy nincs olyan, amire ne lenne képes. A drámától a vígjátékig, és a mostani akcióig Cate minden jelenetet elvarázsol. A vele való együttműködés maga a rendezői álom, ami úgy fest, valóra válik, és olyan szerencsésnek érzem magam, hogy ismét engem ért a megtiszteltetés. Ám ezúttal még nagyobb vászonra tervezünk.”

Szerző: MéziMcFly

12 alacsony költségvetésű film, ami végül meglepően nagy kasszasiker lett


Article Tags: · ·