FILMEZZUNK.HU
Megérkezett 2021 első nagyszabású sci-fi előzetese, Az űrsepregetők

Megérkezett 2021 első nagyszabású sci-fi előzetese, Az űrsepregetők

1709

Megérkezett 2021 első nagyszabású sci-fi előzetese, Az űrsepregetők

A Netflix műsorában egy igen ütős sci-fi kapott helyet, ami a Space Sweepers, vagyis Az űrsepregetők címet kapta. A történet a nem túl távoli jövőben, 2092-ben játszódik, azokban az apokaliptikus időkben, amikor a Földet már szinte elpusztította a levegőszennyezés, ezért egy gazdag elit réteg az űrben akar élhető világot teremteni magának. A Föld pusztulásának peremén a bolygó egyetlen vagyontárgyának már csak a szemét számít.  A filmben pár űrsepregető, akik a Győzelem névre keresztelt hajó legénysége, szorgalmasan gyűjti a szemetet az űrben abban a reményben, hogy valami értékesre, vagy hasznosra bukkannak.  Egy napon igencsak nagy kincset találnak, amikor egy emberszabású robotra lelnek. Azonban, ahogyan az lenni szokott, nem ők az egyetlenek, akik különlegességeket keresnek, így galaxisszerte más csapatok is kutatnak értékes zsákmányok után. A négyfős legénység (három fiatal, és egy egykori katonai robot, Bubs) tagjai egy nap egy androidra bukkannak, akiért cserébe nagy jutalomra számítanak az UTS Űrgárdától. Ám a dolgok csakhamar váratlan fordulatot vesznek.

A sci-fi rendezője Jo Sung-Hee (A farkasfiú), a főszereplők: Song Joong Ki (A Nap leszármazottai), Kim Tae Ri (Mr. Napfény),  Daniel Joey Albright, Sun-gyu Jin, Milan-Devi LaBrey, John D. Michaels, Jin Seon Kyu, és Yoo Hae Jin.

Az űrsepregetőket eredetileg moziba szánták, de a koronavírus-járvány miatt többször el kellett halasztani a premiert, végül a Netflixen kötött ki, ami február 5-én debütál.

Szerző: MéziMcFly

A Netflix botrányos erotikus filmje volt 2020 legnézettebb filmje hazánkban


Article Tags: · ·