FILMEZZUNK.HU
Új Transformers mozifilm a láthatáron!

Új Transformers mozifilm a láthatáron!

2931

Új Transformers film a láthatáron!

Öt élőszereplős film és egy különálló spin-off után úgy néz ki, hogy a Paramount még mindig nem végzett a Transformers-szériával. Habár az első öt mozi eléggé megosztó volt, hiszen annak ellenére, hogy szépen hozta vissza a belefektetett pénzeket, kritikailag és megítélésbeli szempontból csúnyán elhasalt. A 2018-as Űrdongó (Bumblebee) volt az, amely egyszerre lehelt friss vért a franchise-ba és próbálta elvinni egy másik irányba.

Készül a Transformers előzményfilm!

Lassan, de biztosan készül a legújabb Transformers-film, melynek rendezője, a Creed második részét is dirigáló Steven Caple Jr. lesz, a forgatókönyvet, pedig Joby Harold írja, aki a John Wick harmadik részét is körmölte korábban. A legújabb hírek szerint most a stábhoz csatlakozott Patrick Tatopoulos látványtervező, aki korábban olyan filmeken is dolgozott, mint A hazafi, a Godzilla, vagy a Stuart Little, kisegér.

Az elmúlt években több esetben is közreműködött Zack Snyder filmjeiben, így a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája, vagy a 300: A birodalom hajnala (Snyder itt producer volt) is megtalálható a filmográfiájában. A Transformers-franchise következő részéről már tudni, hogy rebootja az eddigi részeknek, és a hírek szerint Harold forgatókönyve benne volt a legjobb két szkriptben, ami elnyerte tetszését a Paramountnak.

Új Gyűrűk Ura mozifilm a láthatáron!

(Forrás: acinemanias.com)


Article Tags: · · · ·