FILMEZZUNK.HU
Hamarosan kezdődik a forgatás, jöhet a Thor 4!

Megkezdődött a forgatás, jön a Thor 4!

1525

Megkezdődött a forgatás, jön a Thor 4!

Chris Hemsworth újra kezébe veszi pörölyét, mivel megkezdődött az új Thor-film forgatása.  A Thor negyedik része a Thor: Love and Thunder, azaz Thor: Szerelem és mennydörgés címet kapta, ami a  The Mighty Thor című képregény sztori adaptációja lesz. A rendező Taika Waititi (Thor: Ragnarök, Jojo Nyuszi).

A történet szerint Jane Foster (Natalie Portman) megszerzi Thor hatalmát, hogy a villámlás istennőjévé váljon. Jane a mellrákkal való küzdelem következtében válik majd női Thorrá. A rendező elmondta:

“Nagyon erőteljes részének tartom ezt a képregényeknek. Elképesztő, ahogyan küzd a betegség ellen, miközben más csatákat is vív. Személy szerint nagyon szeretem ezt a történetet. De azt majd még meglátjuk, hogy belekerül-e a filmbe. Nem vagyunk még biztosak benne, hogy teljes egészében át tudjuk emelni a filmbe a képregény teljes történetét. Sok minden változik a forgatás során, sőt még az utómunkálatok alatt is. Meglehet, hogy kivágjuk a mellrákos részt, vagy felcseréljük valami másra. Bármi megeshet.”

A film írója, Jennifer Kaytin Robinson elmondta, hogy a folytatás nagyon őrült és nagyon romantikus is egyben. A főszereplők: Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster / Thor), Christian Bale (Gorr the God Butcher), Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Karen Gillan (Nebula), Taika Waititi (Korg-voice).

A filmről néhány érdekesség:

1) A Sötét világ után Natalie Portman eredetileg nem szeretett volna a továbbiakban Marvel filmben szerepelni.

2) A forgatás a film főszerepét alakító Chris Hemsworth hazájában, Ausztráliában zajlott.

3) Natalie Portman, Christian Bale és Taika Waititi korábban mindhárman Oscar-díjat nyertek.

4) A film emblémáját a nyolcvanas években nagy népszerűségnek örvendő Sword and Sorcery társasjáték inspirálta.

5) A korábban Batmant alakító Michael Keaton után Christian Bale, aki szintén megformálta a sötét lovagot, szintén főgonoszként csatlakozott a Marvel filmes univerzumához.

A premiert változatlanul 2022 márciusában tervezik bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

Brutális, ahogy Chris Hemsworth kigyúrta magát Hulk Hogan szerepére


Article Tags: · · · ·