FILMEZZUNK.HU
Befutott az előzetese a Billie Eilish-ről szóló dokumentumfilmnek

Befutott az előzetese a Billie Eilish-ről szóló dokumentumfilmnek

554

Befutott az előzetese a Billie Eilish-ről szóló dokumentumfilmnek

Billie Eilish, teljes nevén Billie Eilish Pirate Baird O’Connell 2001. december 18-án született Los Angelesben, Kaliforniában. A 19 éves amerikai énekesnő és dalszerző fiatal kora ellenére már ötszörös Grammy-díjas. Debütáló stúdióalbuma When We All Fall Asleep, Where Do We Go? néven jelent meg 2019 márciusában. Zenéjével, stílusával pillanatok alatt elnyerte a fiatalok és a szakma elismerését.

2020-ban lehetett először arról hallani, hogy a celeb életét dokumentumfilmben fogják bemutatni.  A filmet a díjnyertes rendező R.J. Cutler készítette, akinek nagyon fontos volt, hogy a produkció egy rendkívül mély és őszinte képet adjon a szupersztárság fogalmáról, és betekintést adjon abba, hogy milyen volt mindössze 17 évesen ebbe a világba csöppennie Eilis-nek. Az alkotás a Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, azaz a Billie Eilish: Kicsit homályos a világ címet kapta. Hazánkban február 26-án lesz látható az énekesnőről szóló 140 perces alkotás az AppleTv+-on.

A történet középpontjában természetesen a celeb sztárrá válását fogják részletesen bemutatni, de az énekesnő szülei és testvére, Finneas is fontos szerepet kapnak, hiszen testvére kulcsfontosságú volt az ifjú celeb sztárrá válásában. Ugyanis közreműködésével sikerült megírnia minden slágerét.  Látható lesz többek között korábban még nem mutatott felvételek, Billie turnék, valamint bemutatásra kerül az az album, ami egy csapásra világhírt hozott az énekesnő számára, és ami ezzel együtt megváltoztatta az életét. A dokumentumfilmet a mozikban is tervezik bemutatni, ám hivatalos premierdátumot még nem tettek közzé.

Szerző: MéziMcFly

Brutális, ahogy Chris Hemsworth kigyúrta magát Hulk Hogan szerepére


Article Tags: ·