FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lawrence majdnem megvakult legújabb filmjének forgatása közben

Jennifer Lawrence majdnem megvakult legújabb filmjének forgatása közben

781

Jennifer Lawrence majdnem megvakult legújabb filmjének forgatása közben

A 30 éves színésznő a legújabb filmjén, a Don’t Look Up-on dolgozott. Az Éhezők viadalának sztárja, a Szólíts a neveden-ből ismert Timothée Chalamettel közösen forgattak, amikor  szerencsétlen balesete történt.

Majdnem meghalt Jennifer Lawrence filmforgatás közben

A forgatás közben egy kaszkadőrjelenet repülő üvegszilánkjai nem úgy repültek, ahogyan azt kiszámították, és a színésznő arcát, közel a szeméhez találta el az egyik szilánk. Ez akkor történt, amikor az egyik jelenet felvétele során egy szándékosan felrobbantott étterem ablakának egy üvegdarabja repült a szeme közelébe. Szerencsére sikerült kisebb sérülésekkel megúszni a bajt. A forgatást emiatt rövid időre felfüggesztették, Lawrence valószínűleg hétfőn tér majd vissza a stúdióba.

Érdekesség, hogy nem ez Jennifer Lawrence első sérülése. Korábban átmenetileg elvesztette hallását  a 2013-as Az éhezők viadala: Futótűz című film forgatásán, amelyben Katniss Everdeen-t alakította, a 2017-es Anyám! című film forgatásán pedig leszakadt az egyik rekeszizma. A készülő filmben Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) és Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) nem túl ismert tudósokat alakítanak, akik médiaturnéra indulnak, hogy így próbálják figyelmeztetni a Föld lakosságát az általuk felfedezett meteorra, ami számításaik szerint fél év múlva a bolygó pusztulását okozza.

A készülő filmben olyan nagy nevek szerepelnek, mint Jennifer Lawrence, az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry és Cate Blanchett. A rendező Adam McKay, akinek olyan produkciókat köszönhetünk, mint a Megjött Apuci, a Főnök és a Nagy dobás. A Don’t Look Up a tervek szerint még idén érkezik a Netflixre.

Szerző: MéziMcFly

8 Jennifer Lawrence film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · · · · ·