FILMEZZUNK.HU

Itt az új előzetes a Disney következő nagy animációs filmjéhez!

1183

Raya és az utolsó sárkány (2021) – Előzetes

Befutott a Raya és az utolsó sárkány legújabb filmelőzetese! Hangulatos, pörgős, már-már ritmusos előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány, a Disney animációs részlegének következő nagy dobása, melynek címszerepéhez (mármint Rayának, nem a sárkánynak) nem más adja hangját az eredeti verzióban, mint a Star Wars Rose Ticója, Kelly Marie Tran.

Nemcsak Raya, de segítője, Tuk Tuk is felbukkan a fél perces kedvcsinálóban: az utóbbit pár hete úgy írták körül az alkotók, mintha egy szőrös medve és egy rovarszerű tatu keresztezése lenne – és hát nem hazudtak ezzel akkorát. Ők ketten fognak elindulni otthonukból, Heart Landsből, hogy megtalálják ezt az úgynevezett utolsó sárkányt, kinek neve Sisu (Awkwafina), és kinek segítségével megállíthatják Druunt is, a gonoszt, aki rettegésben tartja Kumandra királyságát.

Eredetileg egyébként a kanadai Cassie Steele-é lett volna a főszerep, ám azt nemrég végül Trannek adták oda. Menet közben rendezőket is cserélt a produkció, így a végleges befutók Carlos López Estrada (Blindspotting) és Don Hall (Vaiana) lettek. Hall nemrég azt mondta, ez lesz “a legszebb animációs film”, amit valaha látott – hogy beválik-e jóslata, arra legkorábban 2021. márciusában deríthetünk fényt, jelen állás szerint ugyanis ekkor mutatják be a darabot a hazai mozik, illetve a Disney+ streaming szolgáltató.

A diverzitás érdekében figyelmeztető feliratok jelennek meg a régi Disney mesék előtt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·