FILMEZZUNK.HU
Eddie Murphy és Wesley Snipes főszereplésével jöhet az Amerikába jöttem 2!

Jön az Amerikába jöttem 2, itt a legújabb előzetes hozzá!

2722

Amerikába jöttem 2 (2021) – Előzetes

Megérkezett az Amerikába jöttem 2 legújabb előzetese. Nem sokkal azt megelőzően, hogy Akeem Joffer (Eddie Murphy) végre Zamunda jogos királyává válna a trónörökös rádöbben, hogy van egy soha nem látott fia az Egyesült Államokban. Lavelle (Jermaine Fowler) Queensben éli megszokott életét, mit sem sejtve arról, hogy ő maga is egy afrikai uralkodócsalád leszármazottja. Haldokló apja, a király (James Earl Jones) utolsó kívánságának eleget téve Akeem herceg és Semmi (Arsenio Hall) újra felkerekedik, hogy megtalálják az elveszett fiút.

Az 1988-as kultikus vígjáték, az Amerikába jöttem népszerű karakterei több mint három évtized után visszatérnek a mozivászonra a Paramount Pictures égisze alatt a díjnyertes Craig Brewer (a szintén Murphy főszereplésével forgatott A nevem Dolemite direktora) rendezésében az első rész sztárjaival, Eddie Murphyvel és Arsenio Hallal a főszerepekben.

A filmet David Sheffield, Barry W. Blaustein, Eddie Murphy és Kenya Barris forgatókönyve nyomán Craig Brewer (Kemény zsaruk, A lánc) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Eddie Murphy, James Earl Jones, Wesley Snipes, Tracy Morgan, Leslie Jones, Arsenio Hall és Shari Headley.

A 10 legjobb Eddie Murphy film, amit mindenképpen látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·