FILMEZZUNK.HU
Úgy tűnik Zöld Manó is visszatér a Pókember 3-ba!

Úgy tűnik Zöld Manó is visszatér a Pókember 3-ba!

3828

Úgy tűnik Zöld Manó is visszatér a Pókember 3-ba!

Az MCU jelenleg Atlantában forgatja a Pókember 3-at.  Sokat még nem tudni a Marvel új dobásáról, de a jelek szerint nem csak Doctor Strange szerepel majd a folytatásban, hanem a Jamie Foxx által már korábban is megformált Electro, valamint az Alfred Molina-féle Doktor Oktopusz, és a Netflix sikersorozatából ismerős Daredevil is. Továbbá a filmben a két korábbi Peter Parkernek, vagyis Tobey Maguire-nek és Andrew Garfieldnak is jut majd valamilyen szerep.

Úgy tűnik Zöld Manó is visszatér a Pókember 3-ba!

Most azonban a Zöld Manót alakító színészt, Willem Dafoe-t is látták a forgatáson, így nagy rá az esély, hogy Ő is tiszteletét teszi a filmben.  A Dafoe által alakított Zöld Manó meghalt az eredeti Pókemberben, bár igaz, hogy látomások formájában a későbbi részekre is visszatért kísérteni. Halála azonban nem lehet különösebb probléma, hiszen Dr. Octopus és Electro sem élték túl a maguk Pókember-kalandjait, márpedig róluk már biztosra vehető, hogy visszatérnek az MCU Pókember 3-ba. Póki, a film mostani főszereplője, azaz Tom Holland a következőket mondta el a Pókember 3-ról:

 “Elmondhatom, hogy ez a legambiciózusabb önálló szuperhősfilm, amit valaha csináltak. Leülsz, elkezded elolvasni a forgatókönyvet, megérted, hogy mit akarnak elérni és sikerrel is járnak vele. Nagyon impresszív! Szerintem sosem készült még ehhez hasonló önálló szuperhősfilm. Én pedig baromi szerencsés vagyok, hogy Pókembert alakíthatom majd benne. Viszont még sok dolgunk van a bemutatóig. Úgy hét hétig forgattunk, majd tartottunk egy rövid karácsonyi szünetet, de már újra felvettük a fonalat. Én is pont annyira várom már, hogy láthassam a végeredményt, mint mindenki más, arról nem is beszélve, hogy én még részese is lehetek az egésznek.”

Ha minden jól megy, akkor a premier idén decemberben lesz.

Szerző: MéziMcFly

7 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról


Article Tags: · ·