FILMEZZUNK.HU
Indul a sorozat, melyben Dwayne “The Rock” Johnson életét mutatják be

Indul a sorozat, melyben Dwayne “The Rock” Johnson életét mutatják be

2355

Indul a sorozat, melyben Dwayne “The Rock” Johnson életét mutatják be

Dwayne Douglas Johnson (becenevén The Rock, vagyis A Szikla)  1972. május 2-án született, szamoai származású amerikai színész, testépítő és pankrátor. Kaliforniában született, de a 11. évfolyamot már a pennsylvaniai Bethlehemben kezdte meg. Itt kezdett el futballozni és az atlétikai csapat tagja is volt. Később Floridába költözött, ahol teljes ösztöndíjjal felvételt nyert az egyetemre. 1995-ben kriminológia és fiziológia szakon fejezte be az egyetemet.

Ezután úgy döntött, hogy apja Rocky Johnson és nagyapja, Peter Maivia nyomdokaiba lép, és birkózó lesz. A WWE – eredeti nevén WWF- pankrátoraként szerzett hírnevet.  Két évvel azután, hogy csatlakozott a WWF-hez, meg is nyerte a bajnokságot. Dwayne lett a legnépszerűbb sportolója és a cég reklámarca.  1997 februárjában megnyerte a WWE Nemzetközi Bajnoki övét Triple H ellen. Ugyanezen év áprilisában Owen Hart ellen el is veszítette, ezért rövid szünetet tartott. Nyáron már „The Rock” néven tért vissza. 1997-től 2001-ig az Interkontinentális- és nehézsúlyú világbajnoki címet többször is megnyerte.

Első filmes szerepeit televíziós sorozatokban kapta: az Azok a 70-es évek show-ban saját apját, Rocky Johnsont játszotta, de szerepelt a Star Trek: Voyager és A hálózat csapdájában egy-egy epizódjában is. 2001-ben debütált a mozivásznon A múmia visszatérben. A Skorpiókirály című film első forgatási napja után a rendező született akcióhősnek nevezte, mondván, hogy “Ez a fickó mindent tud.” Ezután már nem volt megállás. Egymás után kapta meg a jobbnál jobb akciófilmek főszerepeit, és máig a filmes pályán fut.

Most pedig a héten startol Dwayne “The Rock” Johnson legújabb sorozata, ami a Young Rock címet kapta. A szériában az ifjú titán emlékeit dolgozzák fel, hogy milyen utat is járt be a pankrátorból lett híres és elismert színész. A Young Rock négy idősíkon játszódik és amellett, hogy Dwayne Johnson saját magát alakítja, további három színész is feltűnik majd  Szikla szerepében.  Adrian Groulx, mint 10 éves, Bradley Constant, mint a 15 éves, még Uli Latukefu, mint a 18–20 éves Dwayne Johnson lesz látható a sorozatban, rengeteg humorral és érzelemmel megtöltve. Szikla élete különböző idősíkjaiból mesél el egy-egy történetet, melyek leginkább a pankrátor karrier felépítésére és a családra fókuszál. Érdekesség, hogy a sorozatban bemutatásra kerül, miszerint Szikla 2032-ben indul az amerikai elnökválasztáson, és az ezzel kapcsolatos interjún meséli el a sorozatban megelevenedő sztorikat. Az első évad 11 részes lesz.

Szerző: MéziMcFly

Dwayne Johnson ritkán látott lánya felnőtt és csodálatosan néz ki


Article Tags: · ·