FILMEZZUNK.HU
Baromi ütős előzetest kapott Mel Gibson és Frank Grillo időhurkolós filmje!

Baromi ütős előzetest kapott Mel Gibson és Frank Grillo időhurkolós filmje!

2123

Baromi ütős előzetest kapott Mel Gibson és Frank Grillo időhurkolós filmje!

A tavalyi évben a Palm Springs volt az a romantikus vígjáték, amelyet mindannyian szeretni tudtunk a már sokszor látott “időhurok” koncepcióján alapuló sztorija miatt. Joe Carnahan ugyanezt az ötletet lövi el legújabb filmjében, csak épp pár fokkal brutálisabban, íme a Boss Level – Játszd újra legújabb előzetese.

A film története szerint Roy Pulver minden nap besétál a helyi bárba, hogy a padlóra igya magát, és hogy újra és újra átélje a saját halálát. Roy teljesen beletörődött abba, hogy mindennap szitává lövik, felrobbantják, felnyársalják vagy épp felgyújtják. Váratlanul azonban kap egy kis segítséget, hogy végre túlélje ezt a pokoli napot, és hogy végre képes legyen megmenteni volt feleségét, akit persze még mindig szeret. A nap végén azonban még mindig szembe kell néznie Clive Ventorral, aki keményebb ellenfélnek számít mindenkinél.

A film főszerepében Frank Grillo látható, akit az Amerika Kapitány: A tél katonája és a A megtisztulás éjszakája: Anarchiából ismerhetünk. Már csak hab a tortán viszont Mel Gibson szerepeltetése a rosszfiúként. Ideje becsatolni az öveket, mivel a Boss Levelre már nem kell sokáig várnunk, hiszen a film március 5-én debütál a Hulu műsorkínálatában.

Mel Gibson 12 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·