FILMEZZUNK.HU
Robert De Niro és a Star Wars filmekből ismert John Boyega is szerepelni fog a Forma 1-ről szóló filmben

Robert De Niro és a Star Wars filmekből ismert John Boyega is szerepelni fog a Forma 1-ről szóló filmben

626

Robert De Niro és a Star Wars filmekből ismert John Boyega is szerepelni fog a Forma 1-ről szóló filmben

A Netflix korábban már vetítette a Forma-1-es szezonokat dokumentumfilmként bemutató Formula 1: Hajsza a túlélésért (Drive to Survive) sorozatot. A csatorna azóta berendelte a harmadik évadot is, amiben a 2020-as szezon legérdekesebb háttértörténeteit is be kívánják mutatni. A harmadik szezon pedig még a 2021-es Forma-1-es idény előtt debütálhat.

Robert De Niro új filmjében betekintést enged a Forma 1 nem mindennapi világába

Most pedig bejelentették a The Formula című film érkezését, melyben szerepel majd a kétszeres Oscar-díjas olasz származású amerikai színész, Robert De Niro, a Star Wars filmekből ismert John Boyega, valamint Gerard McMurray író, rendező és producer. Az autóversenyzős thriller egy fiatal F1-es pilótáról szól, aki kapcsolatba kerül a maffiával. Családja védelme érdekében sofőrként kell dolgoznia náluk, így keveredik durva szituációkba. Az egyelőre még cím nélküli filmet Gerard McMurray (A megtisztulás éjszakája: A sziget) írja és rendezi. McMurray egyben a film producere is lesz, Jane Rosenthal, De Niro és Berry Welsh mellett.

John Boyega a Tűzgyűrű: Lázadás vagy a Star Wars új trilógiájából ismert Finn-ként lehet ismerős. Steve legutóbb a 2020-as Kis fejsze című antológiájában szerepelt. Jelenleg a They Cloned Tyrone című filmet forgatja Jamie Foxxszal. Robert De Niro szintén folyamatosan dolgozik. 2019 végén Martin Scorsese Az ír című filmjében játszott, 2020 karácsonyán a Nagyapa hadművelet című családi vígjátékban láthattuk, most pedig  David O. Russell (Amerikai botrány, A napos oldal) új filmjében forgat. A Netflix Forma-1-es filmjének egyelőre nincs premierdátuma, és azt sem tudni, hogy mikor kezdhetik el forgatni.

Szerző: MéziMcFly

10 Robert De Niro film, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·