FILMEZZUNK.HU
Tom és Jerry (2021) - Előzetes

Itt az élőszereplős Tom és Jerry mozifilm magyar szinkronos előzetese!

2579

Tom és Jerry (2021) – Előzetes

Generációk nőttek fel a macska-egérharcon, amelyet a Tom és Jerry-rajzfilmsorozat bemutatott, sőt sokunk felnőtt fejjel is simán újra és újranézi a duó burleszkbe illő kalandjait, annyira kedvesek, izgalmasak, időtállók. Ezért is kérdés, hogy kell-e nekünk egy élőszereplős feldolgozás, amelyben természetesen amúgy a főszereplő állatsztárok CGI-animáció segítségével kelnek életre. A kérdésre a 2021-ben érkező Tom és Jerry szinkronos előzetese adhat választ: nézzétek meg, és döntsétek el, hogy kell-e ez nekünk!

Az biztos, hogy az animációra nem lehet panasz, legalábbis itt semmi olyan hajmeresztő változtatásról nincs szó, mint a Sonic, a sündisznó esetében, amelynek első dizájnjából mém és botrány is lett. Akik rongyosra nézték a Hanna–Barbera-féle klasszikus rajzfilmsorozatot, azok konstatálhatják, hogy a filmfeldolgozás készítői meghökkentően hűek maradtak Tom és Jerry eredeti kinézetéhez. Más kérdés, hogy milyenek lesznek a sztori arányai, mert ugyebár a rajzfilmszériában az emberi szereplőknek leginkább csak a lábait láthattuk, ha egyáltalán feltűntek az epizódokban. Ezzel szemben a New York City neves hoteljében játszódó 2021-es filmben Chloë Grace Moretz és Michael Peña játsszák az emberi főszereplőket, akiket ugye nem lehet nem megmutatni, minthogy mindketten sztárarcok. Érezhetően a vad burleszket is klasszikusabb vígjátékká csendesítették, bár őrült nagy üldözésekből a trailer tanúsága szerint sem lesz hiány.

Remélhetőleg amikor bemutatják csak dicsérni fogjuk ezt a Tom és Jerryt, már ha jövő tavasszal tudunk mozizni. A filmet Tim Story (Fantasztikus Négyes, Pofázunk és végünk Miamiban) rendezte, a forgatókönyvet William Hanna és Joseph Barbera karakterei alapján Kevin Costello (Brigsby mackó, Jean-Claude Van Johnson) írta.

12 sztárbarátság, amire azt kívánjuk, hogy tartsanak örökké

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·